austraalia viisa

Kas keegi oskab oelda kas peab olema kaasas 5000AUD v6i on seadus muudetud?

  • Te peate olema 18 kuni 30 aasta (kaasa arvatud) vanuses
  • Teie tervis peab olema heas korras
  • Teil peavad riigis viibimise alguses olema enda ülalpidamiseks rahalised vahendid
  • Te võite töötada nii palju kui soovite, kuid mitte rohkem kui 6 kuud ühe tööandja juures
  • Teie õpingud ei tohi kesta rohkem kui 4 kuud
  • Te võite puhkusel viibida terve viisa kehtivuse perioodi jooksul