2018 a sügise reisi bronn ?

Hei reisisellid! Vaatan, et reisibürood reklaamivad juba järgmise aasta reise varajase reisija soodusega. Kas järgmise aasta oktoobriks oleks hetkel vara bronnida või mitte ? Või oleks mõistlik Turismimessini oodata, selle sügise reisi sain messilt kuidagi puht juhuslikult ja ega hiljem enam suurt paremaid pakkumisi ei näinud ka. Kuna reisin lapsega ja olen väga vähe käinud, siis omal käel ei julge veel :) Igasugu mõtted ja soovitused on oodatud. Aitäh ette!

1
2

Olen iga-aastane varajase broneeringuga puhkaja,kuid see aasta leian,et reisid on üle hinnatud, võrreldes eelmiste aastatega.Olen puhanud alati 4-5 tärni hotellides. Esialgu ootan paremaid pakkumisi.

0
0

mhm

0
0

Kui plaan reisida koolivahaegadel, siis turismifirmad on vägagi kursis suure nõudlusega sel perioodil. Muudel aegadel võib jah soodukaid oodata ja passida, eriti kui reisi kuupäevad paindlikud.

0
0

Käisime seekord ka koolivaheajal, Hispaanias, kuid väikse nihkega, laps puudus 3 päeva. Saime messilt 4* hotelli hea hinnaga. Praegu mõtlengi, et kas oodata messi, mis veebruaris või bronnida pigem vastuvõetav pakkumine kohe.

0
0

Minu arust on messil alati olnud häid pakkumisi, aga vaid piiratud kogus! Peab ise siis kärme olema.

Mul nt onupoeg ostis selle aasta messilt 2 paketti Türki: a 205 EUR, 1 nädal, vist oli AI, aga 3*

0
0

Messilt võib hea hinnaga saada,kuid seal põhiliselt nädalased paketid müügil.Ise ma alla 10-päeva paketti ei vali,nii tuleb päeva hind odavam.Alla 800 muidugi head hotelli ei saa.Ka 5 tärni hotellid võivad olla erineva tasemega.Enne hotelli valimist lugege läbi hotelli kirjeldus ja puhkajate kommentaarid .Soovitan Inglise ja Vene saitidelt.Eesti keelset infot on väga vähe.

1
0

mhm

0
0

Kiire reageerimine tähendab, et kes ees, see mees

0
0

Kergitan teemat :) On keegi märganud juba midagi head oktoober/ väga hea pakkumise korral ka november 2018 Huvitav, mis ajal veel selle aasta sees võiks hind paremaks muutuda ja kas üldse muutub, enne jõule vms ? Otsuse peaks vist enne aastalõppu ära tegema, pakkumised hetkel kuni 30.12. Siis jääks ainult Mess vist...

0
0

Ma küsiks, et kuhu puhkusereisi planeerite? Me käisime 2sügisel Hispaanias Sky Traveli kaudu. Kuna tundus, et on mugavam pakett osta. Väga vara asju ajama ei hakanud, sest lend Ryanairiga ja neil nagunii hinnad kõiguvad pidevalt. Seega pole erilist pointi aasta ette reisi osta. Sel sügisel mõtlesin, et panen ise paketi kokku. Ootasin Rayanairi soodukad ära ja ostsin piletid, hotelli buukisin Booking.com lehel, neil ka aegajalt soodukad. On muidugi ka teisi majutus-saite. Transfeeri tellisin ka netis ära. Hind tänu lennu sooduspakkumisele odavam, kohad sain ka ise valida. Meile sobivat hotelli Eesti reisikorraldajad ei pakkunud. Minu meelest väga hea variant reis ise kokku panna. Tsarteritega on muidugi teine asi. Aga peaaegu igale poole saab ka ümberistumistega lennata.

0
0

Nii palju olen välja mõelnud, et reis võiks olla Kreetale. Olen surfanud netis, saatnud paari büroosse päringud ja siit foorumitest lugenud erinevaid teemasi, kuid ei ole suutnud midagi konkreetset välja mõelda. Büroodest midagi sellist, et vot sinna läheks, ei ole saanud. Kuna olen vähe käinud, siis eelistan siiski reisibürood kasutada. Mu sooviks oleks, et hotell peaks olema kindlasti keskuses, hommiku-õhtusöögiga või väga hea hinnapakkumise korral kõik hinnas. Olen kaalunud Rethymno, Iraklion, Agios Nikolaos. samas jäi ilma, et ka Haniat soovitatakse. Kuna lähen lapsega kahekesi, autot ei rendi, siis võiks olla ikkagi suurem koht, mitte külake, mille kahe päevaga läbi kolad :)

0
0

Minu isiklik soovitus on, et tee esimene sissemaks ära soovitud sihtkohta ja ära jää ootama, et ehk...Minu arust pole reisi, eriti koolivaheaja oma, mis läheks odavamaks. Seda enam ,et koolivaheajad on nüüd kõikides Eesti koolides sünkroonis, kui just õpetajaid ära ei''moosi''.Kreeta on hea valik, ise olime sel aastal ja ka eelmisel aastal koolivaheajal Kreetal. Bronnisime aasta ette,nn.''varajane tellija''.Tuttavad, kes otsustasid meiega ühineda jaan. maksid 123e. per nägu rohkem. Jutt käib samast hotellist ja al-paketist. Ja veel ühed ,kes ärkasid nö.''talveunest'' jaanipäeva paiku jäid üldse hiljaks ja läksid Tenerifele. Hotell vali vähemalt 4-5ne ja al-paketiga,sest hinnavahe üsna väike. Samas tripile minnes pakivad nad kaasa nn.''lunch boxi''. Tripid võta tänavalt, tuleb odavam, kui reisikorraldajalt. Edu ja varsti püüan teha ühe Kreeta teemalise postituse!

3
0

kus kandis, hotellis olite ? Rahakott päris puuga seljas ei ole, isegi kui nii vara ette bronnin ja jupiti maksan. Üheks riteeriumiteks on, et kindlasti peab olema keskuses sees, kuna autot ei rendi aga ringi tahaks liikuda.

0
0

Pakun ,et elamise võiks võtta Kreeta saare keskele.Siis saab reise teha mõlemale poolele saare ossa.Meie olime oktoobri alguses Hersonissoses(turistilinnake mitte kaugel Heraklionist).Oktoober on muidugi hooaja lõpp ja suurt palavust ei maksa oodata.me muidugi valisime ööbimise ise ja ainult hommikusöögiga.tripid tegime nii Agios Nikolaos kui Chania poolele.tripid saab kohapeal tänavalt osta(meie ostsime rannapromenaadilt).

0
0

Olime lapsega paar aastat tagasi Hersonissoses, meeldis ja nüüd kisub tagasi, kuid tahaks kuhugi mujale. Oktoobri keskel olime ja ilmad olid väga head, väga suurt kuuma ei tahagi. Selge see, et aastad pole vennad ja seekord ei pruugi ilmad nii head olla. Ühe tripiga sattusime ka Agios Nikolaose ja see oli armas linnake, seal võiks isegi olla või nt Rethymno. Aga ma pole suutnud veel büroodest head pakkumist leida :)

0
0
1
2
Lennupakkumised
Reisikaaslased