2018 sügis Tenerife lennukipiletid

Tere,

Tahaksin osta 2018 Oktoobri algusesse mõistliku hinnaga lennukipileteid Tenerifele Lõunapiirkonna lennujaama. Kuna reisib ka 4-aastane laps, siis maksimum 2 vahemaandumisega. Kas ja kus kohast oleks mõistlik juba otsima hakata? Praegu vast vara veel? Üritasin otsida Finnairi lehelt, aga ei leidnud midagi :(

siit: https://trip.ee/odavad-lennupiletid?destination=438 aga vara igal juhul veel, kevadel paras vaatama hakata

1
0

Hooaeg hakkab novembri alguses ja siis ka võimalusi rohkem. Meie käisime alles Tenerifel oktoobris ja kombineerisime selliselt: laevaga Helsinki ja sealt Norwegianiga Barcelonasse ja edasi Tenerifele, nii tuli kõige soodsam.

0
0

Soovitan hoida silma peal Easyjeti pakkumistel, nendega saab läbi Londoni, kui veab sisi ehk ka läbi Milano/Berliini. Oktoobri lende veel müügis ei ole, kuid kui õigel ajal peale satub võib saada piletid hea hinnaga. Ise ostsin kevadeks ja sain 130 € inimene, neli lendu. Miinuseks oli ööbimine Gatwickis, kuid väikse lapsega see ehk isegi mugavam ja varakult broneerides ei ole hotell kallis ka.

0
0

Azair.com paneb lennud kokku ja siis lennufirma lehelt saab osta. Ise lähen nüüd novembris Easyjetiga Londonisse ja sealt Norwegianiga Tenerifele. Tagasilend Ryanairiga Berliini ja sealt Easyjetiga Tallinna. Hind oli umbes 200 eurot inimene kõik lennud kokku. Oli võimalik ka odavamalt saada, aga ei riskinud lenduda vahega 1,5 tundi Londonis.

0
0

Tere. Meie korduvalt käinud kanaaridel läbi Riia. Viimane kord oli pilet 140 eur. Jaanuaris lähme Tenerifele Helsingist otse Norweigianiga ja tagasi Ryanairiga läbi Bergamo. Pilet 200 ringis. Odavalt saab ka Rootsist, aga siis peab arvestama 2 ööd Tallinki laeval. Kella ajaliselt sobib. Ei pea hotellis olema

0
0
Lennupakkumised
Reisikaaslased