2020 dets Taisse

Millal olete ostnud jõulud/aastavahetus ajaks lennupiletid Taisse?

1
2

Ostan siis kui piletid on soodsad, või kampaania. Lendan palju ka Aeroflotiga Taisse.

Mingit kindlat kuud ei oska küll öelda. Lihtsalt hoian hindadel silma peal.

0
0

Endal sama plaan, hoian hindadel silma peal, vahest tuleb sooduspakkumisi juba kevadel aga teinekord alles sügise alguses samas eks need soodsamad piletid on saadaval siiski pigem 1) kas enne koolivaheaja algust 2) siis kui koolivaheaeg hakkab lõppema, seega täpselt koolivaheaega mahtumine eriti soodsalt ilmselt kätte ei tule sest need piletid ostetakse ära ka ilma soodushindadeta.

0
0

Olen ostnud juulis.

Aga praegu tundub olevat Tai ebasoosingus, nii et odavaid pileteid pakuti ka novembris ja ja lausa detsembris (mingi araabia lennufirma oli vist). Aeroflot on oma Tai lendudega nats hädas, kuna venelastel paistab reisiraha nappivat.

0
0

Lennufirmad võimaldavad pileteid osta 330-360 päeva tuleviku. Finnairi ja Lufthansa puhul tunduks juba praegu ime olevat, et midagi soodsat saada. Aerofloti jaoks on veel vare öelda.

0
0

Ei hakka uut teemat tegema, kuna endal samaks perioodiks (22.12-03.01) reis Phuketile planeeritud siis  küsimus selline ,et kas hetkel saada olev SAS+Qatar Airways lend, 2 lühikese vahepeatusega ja hinnaga 706 eur inimene on enamvähem ok hind ,kui arvestada seda et lennukuupäevi ma muuta ei saa ja seega ka viimase hetke sooduspakkumistele lootma jääda suht raske.

Turkish Airlinesi hindasid veel pole aga vaevalt et needki väga palju odavamaks osutuvad.

0
0

Soodne on kuni 600euri.T6si j6ulud aastavahetus v6ib olla kallim?Igatahes veebruari,martsi algust sai pisut alla 600 Phuketi.Lennud Aerofloti ja Finnairiga.Kuidas üldse läbi Lähis Ida lendu planeerida?Seal ju pidev sõjategevus?Praegu Iraani õhuruum suletud.Kindlam marsruut oleks vast üle Venemaa itta?

0
0

Minule soodne 300 ringis.Jõuludekski võib saada soodsalt,viimati Singapore Airlinesiga Balile 400-ga.Nüüd vast liialt vara osta.Kindlasti tuleb  hiljem häid pakkumisi.

0
1

Lennupiletid hinnaga 550€ ostsin märtsis ja reisiperiood 25.12.2019-01.02.2020

Lend Tallinn-Stockholm, Stockholm-Doha, Doha-Phuket. Kokku 18h. Qatariga. 

Hinnas äraantav pagas ja toitlustus. Sama reisi vaatasime huvi pärast novembris ja siis oli hinnaks juba 1100€. 

Enne seda aasta 2018 ja 27.12 - 25.01 Turkishiga ja ka 550€ kanti ja samuti ostsin piletid märtsis.

1
0

Praegust just üleeile lendasid sõbrad Phuketilt tagasi Eesti ja lend läbi Katari, mis on Iraanile väga lähedal ja tehti hädamaandumine Kuveidis, kunas ühel reisijal oli terviseprobleem. Mingit pinevat olukorda ei olnud neil, egas ka meil siia lennates.

0
0

Me ostsime juunikuus jõuludeks Aerofloti Tai piletid. See oli kõige mugavam lendude variant, mis saada oli. Hinnaks u 580 eurot. Aga naljakas oli see, et kuni detsembrini välja leidus väga häid pakkumisi jõulude ajaks Taisse - ka odavamalt kui meie suvel soetatud piletid.

0
0

Tundub jah suvel paras hakata jõulud,aastavahetuse reisi planeerima.Esmalt vaadata Aerofloti lende Moskva kaudu(venelased lääne jõule ei pea!!!).Sealtkaudu üle venemaa ,kasahstani,india tundub kõige otsem marsruut ka olema.Lähis ida kaudu tuleb kerge ring.Aga valikut on,niiet otsida sobivamat(nii aja kui raha mõttes).

0
0

Tavaliselt  märts, aprill. Suve lõpul august, september võib ka olla normaalseid pakkumisi, aga mitte enam nii heade ümberistumistega. 600.- selleks perioodiks reisi alguse ja lõpiga Tallinnas on hea hind.

0
0

Me ostsime see aasta dets. Algul 11-28detsembriks 430e. Kui oleks 5 jaanuari tagasilennuga võtnud, oli hind 530e.

Mina enam taisse ei läheks, hinnad seal mõttetult kalliks läinud, vähemalt phuketis ja hullult venelasi täis. Ütleme nii, et menüüd vene keeles ja saaks seal ka vene keelega hakkama

0
0

Mida varem, seda parem! Jõulud +  Aastavahetuse hinnad soodsamaks ei lähe.

2
0

Oleme mitu aastat ostnud piletid jaanuaris. Bangkokki saime ca 500-ga Turkishiga, väga mugavate lennuaegadega ja sel aastal Krabile Qatariga 620 eur. Minek 16.detsember.

0
0
1
2
Lennupakkumised
Reisikaaslased