2019 Mais bussireis lastega peredele Horvaatiasse/Solaris Camp?

Kas oleks huvitatud peresid lastega, aga miks mitte ka kahekesi kes tahaks 2019 Mai lõpp, viimane nädal teha reisi Horvaatiasse puhkekeskusesse Solaris. Sondeeriks lihtsalt pinda palju tahtjaid kokku saab. Mingit rahateenimise plaani pole, lihtsalt tahaks ise uuesti minna ja veidi lõbusamalt kui kitsas autos. Külastasime ise 2017a ja oli väga vahva. Lisan illustratiivse videolingi sellest kohast. https://www.youtube.com/watch?v=EMyTqKSl5Pw Video lõpupoole need majad mida võiks rentida. Umbes 250EUR maja nädalaks pere kohta. Mai viimane nädal selleks, et 01.Juuni tõusevad kõik hinnad kuna algab hooaeg. Sel ajal umbes 25-30kraadi Celsiust juba.

  1. Puhtad uued konteinermajad: 3 magamistuba kokku 5 kohaga. Täisvarustuses köök. Kliimaseade.
  2. Lastehotell koos välitegevusega tasuta.
  3. Pikk rannapromenaad.

Mais pole veel pidude hooaeg alanud, seega peamiselt vaid pered Saksamaalt ja ka mujalt naabriteks. Merevesi veel jahe, aga ujutav. Basseinid, väike veepark. 3km kaugusel suur kaubanduskeskus, kohapeal väike pood. Ise käisime ostsime toiduained nii turult kui poest ja valmistasime ise. Hinnad umbes sama nagu Eestis poes, turg odavam. Sel ajal juba värsket turul piisavalt.

Idee oleks rentida seltskonna peale suurem buss ja minna. Poolas võib osta väga odava toidukraami kaasa ja ka alkoholi kel vaja. Vähemalt 1 ööbimine tuleb teha ka Poolas, olenevalt sellest kes rooli keeraks. Muud varuda pole mõtet Eestist. Meie kulud olid 3 liikmelise pere peale 7 päeva koos ööbimisega Poolas ja kütus autosse ca. 600EUR kõik kokku, aga olime teise perega koos ühes majas.

Hei, hei! Olen täitsa uus, sattusin lihtalt uurima ning sinu postitus kõnetas koheselt! Ise olen 33 ja mul on 9 aastane poja ning 6ne tütar. Tuleks teiega kampa!

0
0

Vahva! Peame sidet.

0
0
Reisi algus
-
Reisi kestvus
-
Millist kaaslast soovid leida?
-
Lennupakkumised
Foorum