tom01

Reisisell, liitus Tripiga 12 aastat tagasi

0 meeldimist
0 postitust
3 kommentaari

6 külastatud riiki, 3% maailma 195st riigist

Viimased kommentaarid

Tere kas WH viisa olemas ? Kui mitte siis pead end järjekorda panema. info =>http://www.cic.gc.ca/english/work/iec/index.asp?country=ee&cat=wh Estonia — Working Holiday As of May 19, 2015, at 10:51 Eastern Daylight Time (EDT) (17:51 Tallinn time), the Working Holiday category is closed to Estonian citizens. Description: The Working Holiday category is designed for Estonian citizens who intend to travel in Canada and who wish to find temporary paid employment to help pay for their stay (up to 12 months). Quota: 80 Opened on: May 19, 2015, at 10:00 Eastern Daylight Time (EDT) (17:00 Tallinn time) Closed on: May 19, 2015, at 10:51 Eastern Daylight Time (EDT) (17:51 Tallinn time) Waiting list: Open Applicants currently on waiting list: 29Footnote *

Kuna nagu täpsemalt paanis minna on? Kui suur on plaanitav reis eelarve?

Eurolini bussid sõidavd sinna poole iga esmaspäev. Bussiga ukrainasse saada on tunduvalt mugavam ja kiirem kui rongiga seigelda.