stan112

Uus kasutaja, liitus Tripiga 11 aastat tagasi
0 meeldimist
5 postitust / 8 kommentaari
0 (0%) külastatud sihtkohta:
Viimased kommentaarid

See oleks ju nonsenss, kui ei saaks igal aastal Austraalias puhkamas, sugulastel-sõpradel külas vms käia, vaid peaks ootama vähemalt poolteist aastat :D Isegi Austraalia ei ole nii turistivaenulik riik :P

Ma ei tea, kust see 6 kuu nõue üldse tuleb või kas seda üldse on, igal juhul, kui see kehtib, siis ilmselgelt arvestatakse siin kohaloldud aega, mitte lihtsalt seda, millal viimati eVisitori taotluse tegid. Mina taotlesin esimese eVisitori septembris 2009 ja olin Austraalias kuu aega, novembris 2009. Nüüd, oktoobris 2010 taotlesin teise ja sain ilma probleemideta, kui mingit 6 kuud eelmise eVisitori lõppemisest küll möödas ei olnud (ainult 1 kuu oli). Seega arvan, et vb peab olema 6 kuud vahet sellest, kui viimast korda eVisitoriga riigis olid (juhul, kui on vajadus uut taotleda).

Hei,

Eeldadest, et sa vastasid kõikidele eelpoolloetletud küsimustele ikka "NO", siis peaksid need vastused sobima. Äkki lihtsalt tehniline apsakas. Soovitan uuesti nendele küsimustele "No" vastata igaks juhuks:)

Minu mäletamistmööda 1-2 nädalat kestva kursuse jaoks üldse student viisat ei antagi. Sel juhul peaksid tulema tavalise turistiviisaga. Nii et kui student viisad tahad kindlasti, siis vali ikka kursus, mis kestab kauem kui 3 kuud. Kursuse kestust valides lähtu ikka sellest, kui kauaks sa tahad Austraaliasse jääda, sest student viisa kehtivusaeg on seotud kursuse kestvusega.