take-it-easy-

Reisisell, liitus Tripiga 11 aastat tagasi
2 meeldimist
0 postitust / 16 kommentaari
3 (0.5%) külastatud sihtkohta:
Viimased kommentaarid

Tere køigele!
Møtlesin tellida Jr Passi, aga nende kodulehel lugesin vålja et passis peab olema viisa stamp. Meil aga Jaapaniga viisabadusprogramm. Jarelikult mingit stampi passi ei tule. Kas ma ei saa siis Jr passi osta?

Hea uudis: tulin 02.01 byroosse,et viisat pikendada, andsin ära passid (lapse passi ka), ütlesin et kui vaja trahvi maksta siis sooviksin kohapeal maksta, ja et tagasilend on 03.02. Esiteks sain teada et lapsele kuni 12a. ei ole vaja viisat pikendada(kokkuhoid 1900 batti). Ja viisa sain stampiga kuni 04.02.==)) Ei tea kuidas nad arvestasid, aga fakt - mingit trahvi ja ainult 1 viisa pikendamine, mulle koos lapsega)

Oj, oj)
Pex, Sa oled kindlasti palju tähelepanelikum kui mina. Loodan et saan byroo ametnikuga kokkuleppele. Igaksjuhuks käin seal järgmisel nädalal ära, uurin seda asja.

Pex - Olen, jah, Taimaal.
Aga mul on ADMITTET Until 05.01. (Tulin 07.11). Nii et, kõik on kontrollli all===)))

Naksitrall - äitah info eest, nii ma tahtsingi - olen 60 päeva ja siis veel 30 päevaks pikendada. Nathoni immig.office-s. Ei mäleta, kust lugesin et varem vaja tulla, enne kui viisa lõpeb. Aga kui sulle tehti samal päeval, ma ka lähen siis 04.01 (igaksjuhuks päev enne viisa lõppu), ja kui tagasipilet on 03.02, arvan et siis kõik ok.

Tere)
Mul on tur.viisa single entriga until 05.01.13.
Millal on vaja minna immigration offis.-e, et pikendada veel 30 päevaks? (tagasilend on 03.02.13). Kuulsin et parem 10 päeva enne viisa lõppu, aga siis tuleb 26.12 minna, ja viisa antakse siis kuni 26.01.

Mul läks lapsega kahepeale (laps alla 2 a.), 1100.- Tallinn-Helsinki-Bangkok-Samui-Bangkok-Singapur-Helsinki-Tallinn.

Reisi algus november 2012 ja tagasilend feebruar 2013

Ma kaisin Estaga 2011 aastal 90 päevaks,(september, november, december), siis olin 1,5 kuud eestis, ja nüüd tulin tagasi usasse jälle 90 päevaks. Piiril ametnik ütles et nüüd kui olen tagasi eestis pean sinna jääma väh. 6 kuuks, et olen juba liiga kaua usas viibinud, peaaegu poolaastat. Aga ma olin ju 1,5 kuud eestis. Ja nyyd on juba uus 2012 aasta? Ei tea mida teha, kas tõesti oodata 6 kuud või taotleda viisat mis lubab kauemaks jääda. (Oli plaanis suvel jalle siia usasse tulla) Või see on selline seadus et kokku 6 kuud aastas, ja mitte rohkem?