miinam

Uus kasutaja, liitus Tripiga 10 aastat tagasi. Tahab minna:
1 meeldimist
1 postitust / 10 kommentaari
0 (0%) külastatud sihtkohta:
Viimased kommentaarid

Kahjuks ongi siin nii, et mingeid erilisi v2ljavaateid peale student viisa sul pole ! Asjaajamine siin v2ga tylikas. Ise olen selle k6ik l2bi teinud, nyyd kyll jyba siin brasiillasega stabel union ja meie tytar syndis siin. Taotlen praegu Permanent Residency ja selle protsess on -2 aastat :S Kui tahad 6 kuud olla, siis lihtsalt pikenda oma turistiviisat veel 90 p2eva. Seda saad teha lennujaamas. Kui sind veel midagi huvitab siis vastan suure r66muga :)

Ostsin eelmine nädal piletid. 16.11.2011-16.02.2012 ja sain summaks 554 eurot. www.lennujaam.ee British airwaysiga

Brasiilia ja Eest viisavabadus

Tere:) Veebruari lõpus ilmus ajalehte Postimees artikkel, et viisavabadus jõuab siis kui lepingud jõustuvad Euroopa Parlamendis ja ratifitseeritakse Brasiila Parlamendis. Kas kellelgi on informatsiooni lepingute jõustumise kohta ?? Millal peaks see juhtuma ? Nimelt olen oma turisti viisa ära kasutanud, olen juba viibinud 180 päeva Brasiilias. Nüüd olen Eestis tagasi ja soovin uuesti nüüd lähiajal Brasiiliasse sõita. Soome konsulaadust aga antakse mulle ainult negatiivseid vastuseid. Öeldi, et turisti viisat saan taotleda alles November 2011. Põhjus miks niiväga sinna kibelen on, et minu armastus elab seal. Küsisin konsulaadist ka fiancee visa kohta – vastus oli lühike, nemad ei tegelevat sellise viisaga. Kõigile minu küsimustele on vastus EI. Äkki on kellelgi head nõu anda ? Olen siin lugenud palju küllakutse viisa kohta aga kas see pole mitte seesama turisti viisa ?? Vahe lihtsalt selles, et siis ei pea sa hotelli bronni tegema. Jõuaks see viisavabadus juba rutem !!!!!

Käisin ise Soomes viisat taotlemas oma brasiillasest sõbraga. Läksime kohale koos passi, lennupiletite ja viisataotlusega. Öeldi, et tulge homme jälle ja võtke kaasa pangaväljavõtted ja niiöelda kinnituskiri, et viibin see 90 päeva tema kodus ja et tema vastutab minu eest minu reisi ajal. Kiri ei olnud notariaalselt kinnitatud, lihtsalt käsitsi kirjutatud vabas vormis. Teisel katsel siis võeti dokumendid vastu ja öeldi, et saadetakse mulle Eesti 3 päeva pärast. Mul tuli meelde, et ma ei võtnud oma ID kaarti kaasa Soome ja seletasin neile, et minult ei pruugita piiri ületades dokumenti küsida ja ma ei tahaks minna ilma dokumendita. Kutsuti 3 tunni pärast tagasi ja 90 päevane viisa oli olemas !!