Ehk siis plaan on minne järgmisel suvel Havaile. Raha ei ole hetkel lennupiletitegi jaoks, seega mõtlesin selle mineku raha siin kuidagi kokku sahkerdada ja suvel kohapeal töötada. Nagu ma aru olen saanud saavad tudengid mingi spetsiaalse viisa, millega tohib ka töötada.
Küsimused siis:
Noh.. ja kui on teilt endalt midagi mida peaksin teadma..
AITÄH!
Töökoha usaldusväärsuses 100% kindel ei saa kunagi olla kuna inimestesse suhtutakse erinevalt ning ka tööandjal on halvemaid-paremaid päevi. Vali mõni vahendaja/töökoht välja ning siis otsi neti lehtedelt erinevaid kommentaare jms. soovitan siin töökoha välja valida ning kõik kokku leppida enne minekut. Kui kohale jõuad, siis seisa oma õiguste eest. Arvestades, et Hawai on eksootika, sa sealt vaevalt meie mõistes odavat duššiga kohta leiad. Ma ei tea, kuivõrd see majanduslikult kasulikum tuleks, kuid nii mõnigi välismaalasi tööle võttev asutus pakub ka öömaja. Paraku küll Hawai kohta kogemus puudub, kuigi tahaks isegi sinna tööle/reisima minna. Mõni aeg tagasi alles vaatasin netist Hawai kohta infi.. otsi sealt surfamise võimaluste kohta.
Edu töökoha otsimiseks.. ning anna endast aeg-ajalt ka teada!
Ma küll ei tea kui vana sa oled ja kas sa tööl käida aga lugedes , et sul pole lennu pileti rahagi siis eeldan,et oled noor ja käid koolis. Seega soovitaksin suve või paar tööl käia ja vajaliku raha kokku hankida , kuna ma usun, et sul endal on parem kui raha oleks võtta kui seda vaja on (selle reisi/elukoha jaoks). Ise tahaksin ka Hawaile mingiks aastaks elama minna kauges tulevkus, ning vaadata kas ma sobin sinna kohta. Aga kuna olen noor siis proovin suvel tööl käia palju ja raha kuidagi kokku saada , et seda unistust täide viia. Edu ja jaksu sulle! Kui oled mingi lahenduse leidnud eks anna teada ka kuidas !