Ostsin hiljuti käsiGPSi eXplorist 100. Netist sain põhjaliku eestikeelse kasutamisjuhendi. Probleem järgmine - kui vahetan patareisid läheb kogu salvestatud info kaduma. Uuesti sisselülitades pean alati kogu häälestuse uuesti tegema. Ei usu hästi, et see nii peab olema. Kas kellelgi on kogemusi. Ette tänud.
Kas läheb ikka kogu info kaduma? Minul jäävad salvestatud "points of interest" alles. Olen niipalju õppinud, et aegajalt tuleb asi korraks kinni panna ja uuesti käima. Ära kaob ainult akude vahetamisel (ma pole nii rikas, et patareisi sellele sööta) asukoha (riik) ja kuupäeva-aja info. Aga vist oli nii, et kui peale akude vahetust käima panna siis leiab mõne aja pärast ise ka üles kus asub ja mis kuupäev ja kell on. Imestasin ise ka algul selle insenerimõtte keerdkäigu üle aga praegu olen sellega harjunud. Nii odava (alates 1500.-) asja puhul on sellel minu jaoks funktsiooni ja töökindlust küll. Kasutusjuhendi saab googlist esimese lingi alt: http://www.magellangps.com/assets/manuals/eXplorist_100_en.pdf