FinkDog

Reisisell, liitus Tripiga 11 aastat tagasi. Tahab minna:
0 meeldimist
0 postitust / 4 kommentaari
5 (0.8%) külastatud sihtkohta:
Viimased kommentaarid

Tere! Kiirelt teema läbi sirvides ei leidnud vastust oma probleemile. Lendan Manilast phuketisse ja viisat ei ole ja pole võimalik teha ka kuna pole aega asjatada tai saatkonnaga helsingis. Taist välja lend on ostetud 40 päeva hiljem saabumisest. Seega on mul tarvis Manilast lennukile minekul tõestada, et lahkun Taist 15 päeva jooksul(visa on arrival eesti kodanikele 15 päeva). Plaan teha visa run malayisiasse 15 päeva järel, et saada uus 15 päeva. Kas visa runi bussipilet on piisav tõendusmaterjal, et mind lastaks Tai lennule.

Aitäh

http://www.immi.gov.au/e_visa/visitors-outside-tourist-visa-options.htm
Taotlen sellelt lehelt siis kolmekuulist turismiviisat (e676). Olen jõudnud leheküljeni, mis nõuab lennu numbrit ja saabumis - ning lahkumiskuupäeva. Kas siis tõesti on tarvis neid andmeid enne kui viisa käes. Või ongi nii, et praegu on eu kodanikele viisavabadus, tuleb ainult täita avaldus, milles küsib juba lennu informatsiooni jne. Et reisimise keeldu ei saa tulla, või kuidas. Või tohib lahtritesse midagi suvalist panna ja avaldusega edasi minna?

Kel kogemusi, palun aidake..