Lufthansa peamiselt puhkusesegmendile suunatud tütarfirma Eurowings uuendas pardamenüüd ja nüüdsest saab kõikidel üle 1 tunni kestvatel lendudel tellida ka friikartuleid. Sellise pakkumise tegi võimalikuks koostöö Hollandi firmaga Foodcase International. Hollandlaste poolt välja töötatud tootmisprotsess kasutab vähem rasva, kui tavaliste friikartulite tootmine. Lisaks sellele kasutatakse uudset patendeeritud ahjupakendit, mis tagab soojuse ühtlase jaotumise kartulipulkade igasse piirkonda. 20 minutiga saavutatakse tulemuseks kuum ja krõbe suupiste. Seni ei suutnud lennukite köögiahjud sellise krõbedusega friikartuleid saavutada.
Friikartulite juurde pakutakse veganmajoneesi. Ketšupit ei pakuta. Eurowings ei varja, et pardafriikate peamise sihtgrupina nähakse nooremaid reisijaid.
Eurowingsi pardamenüüs maksavad friikartulid koos majoneesiga 5,50€, koos karastusjoogiga 8,00€ ja koos õllega 9,00€.