Elama Austraaliasse Mai lõpus või Juuni alguses 2010.

Tere. Kas keegi on hiljuti elanud Austraalias ja oskab mulle nõu anda? Mul oleks palju küsimusi millelle sooviksin vastust. Sooviksin minna Sydneysse Mai lõpus või Juuni alguses aastal 2010. Kas siis selle ajal peaks seal talv olema, kui pikk talav on ja mis ajast hakkab kevad ja suvi seal? Kui külm on talvel? Kas teil oli töö olemas enne, kui te sinna läksite või otsisite koha peal? Ma olen lugenud, et siit paljud on koha pealt leidnud aga see on natuke hirmutav, et ei tea mis saab, kui ei ole kindlalt tööd. Ja kui kaua võib tööga aega minna enne, kui leiad midagi? Ise olen mõelnud ettekandaja tööd või oleks soovitatda midagi paremat ja tasuvamat? Ma olen noor 20 ja naine. Kui kaua võttis teil viisa saamise aega. Osad siin on öelnud, et väga kiiresti on nad saanud aga mul on ka tuttavaid kes on oodanud viisat pool aastat. Kuidas on seal hinnad praegu? Elamine ja söök? Plaanis oleks võtta Sydneysse korter või oleks mingi muu varjant parem, kus elada? Ma vaatasin, siit foorumist, et aasta tagasi olid söögi hinnad enam vähem samad, mis eestis. Kuidas on lood palgaga? Palka pidi saama iga nädal nagu ma aru sain. Kas palgad on seal normaalsed? Nii, et elab ilusti ära või tuleb iga kuu otsotsaga kokku? Kas kohalikud on seal sõbralikud ja kas välismaalastesse suhtutakse hästi. Kuna olen noor inimene tahaks leida enadale sealt sõpru kellega väljas käia jne. Nii palju kui mina aru olen saanud pidid nad väga sõbralikud olema. Kas Teil on jäi ka raha kõrvale panna või läks kõik elamise peale ära? Kui palju te algatuseks vabaraha kaasa võtsite, et oleks millegi eest elada ja süüa osta? Ja kas praegusel masu ajal on seal raskem tööd leida kui muidu? Aitäh kõigile, kes viitsivad selle pika jutu läbi lugeda ja vastat mu küsimustele.

Kas tõesti keegi ei oska aidata?

0
0

Palun loe varasemad siinsed Austraalia teemad läbi ja sa saad enamikele oma küsimustele vastused.

0
0

Ma ei taha midagi halvasti oelda, aga mind hammastab inimeste mugavus.

Antud teemasid kasitletud nii palju erinevates foorumites. Vota aega, et uurida, hobekandikul ei tooda sulle ei siin, ei seal midagi ette ;)

0
0

WOW! See on küsimuste ladu! WOW! Mis otsast alustada....? Palk: saad iga nädal,kui oled nn. casual tööl, tavaliselt saadakse iga 2 nädalat või iga kuu(harvem) Töö: kes otsib see leiab! Raha: kui laristad siis miljonist ei jätku! Korter: koos üürida on odavam. Rahvad: igasugust suhtumist tuleb ette. Aga keskeltläbi on inimesed normaalsed. Vaba raha: oleks kena kui oleks sulas kaasas vähemalt 5000+Au ja krediitkaart või mingi sissetulek eestist(või mujalt) Ametid: ettekandja on hea, koristaja, lapsehoidja jne. MIs iganes kätte saad! Masu: Au hakkab sellest välja tulema, inimesed on juba rohkem rahunenud ja raha hakkab ka juba liikuma.

Emme http://Emme.synthasite.com

0
0