Kes siis Ameerikasse suvel 2008?

Tahan sel suvel 2008 minna USA'sse läbi programmi work&travel USA Kas keegi kavatseb minna?

Ja need kes juba olid, kas te käisite üksi või mõne tuttavaga? Meeldis v6i mitte? Mille töö saite jne

1
2

Omal käel tööle on palju raskem hiljem saada. Siis jääb üle greencard elamisluba (väga keeruline ja seda niisama juba igaühele ei anta). Või H2B viisaga töö 2-3 a, aga töökohta ei tohi vahetada. Iga 6 kuu tagant võid vahetada, kui saad oma "agendiga" kokkuleppele. Maksab see tunduvalt rohkem kui üliõpilase WAT J1.

Olen 2 eelmist suve käinud WAT programmiga, esimene kord üksinda, teine kord kaaslasega. Üksinda on palju mõnusam, keeleliselt ja inimestega suhtlemisel. Aga koos kellegiga on hea hiljem reisida või koos mingeid plaane teha (osta auto näiteks). Üksi minnes pole midagi karta, sest seal on nagunii palju teisi tudengeid mujalt maailmast koos samas seisus.

Praegu ei ole veel hilja asju ajama hakata. Praegu just hakkasin oma vennale asju ajama ja juuni alguses on minek. Maksma läheb jah kuskil 18000-23000 KOOS lennupiletitega (seal sees 8000-12000).

Kui keegi soovib rohkem infot või on lihtsalt küsimusi, siis võin meelsasti aidata :)

email: ik@starline.ee

0
0

Aga kui üliõpilane ei ole, siis nendes programides osaleda ei saa?

0
0

see on mõeldud ainult tudegidele...

0
0

.

0
0

3 kuud ongi selline mõnus aeg, isegi kui ei meeldi (vaevalt!), kannatab ära.

0
0

Kas keegi soovib juunis privaatsemalt puhkust veeta Miami Beachil,eelistades hotellile omaette olemist apartamendis.Sõidan juunis kuuks ajaks euroopasse ja pakun võimalust selajal, huvilisel ,kasutada minu apartementi Miami Beachil. Email: olen_kersti@hotmail.com

0
0
1
2