Küpros 2007

Tervist!

On ehk kellelgi ka tuleval aastal plaan minna Küprosele suveks tööle. Ise haun siin plaani ja arvatavasti taas mineja. Eelmised aastad olnud Ayia Napas aga see aasta vist Protarasse. Minekut teeks mai kuus ja tagasi septembriks. Olen lennanud Czechi õhuga. Hinnaliselt vast kõige soodsam. Jama ainult see, et peab Praha lennujaamas kas siis 6h või 12h ootama lendu Larnaca. Seega kui kellelgi on sama plaan, siis ehk suudame jõud ühenduda ja asja reaalseks teha.

Lumeta Jõule

1
23

mul plaan kohe minna. miks ootad?

0
0

mis töö peale te sinna lähte, kus leiate parimad pakkuumised? kas tuttavad juba ees? oleks ka käpp kui saaks mingi hea pakkumise

0
0

ma võin kohe minna!!!!

0
0

Kohe ei lähe kooli tõttu. Ja no praegu ei ole seal ju midagi teha. Eelmised aastad tegelenud hotellindusega. Hotelli receptionist. Tuttavaid ees ikka mõni on, enam kohalikud. Mis valdkonnas ise tegeled?

0
0

teenindus. ja kes kohe vôiks minna??

0
0

Mina tahaksin jaanuarist minna...:)

0
0

mina oleks ka valmis kohe jaanuarist minema

0
0

mul ka plaan ja sobib ka kohe minek

0
0

Mis linna siis oleks esialgne plaan minna tööd otsima?

0
0

mida ise soovitad kus talvel kõige rohkem tööd oleks reaalne leida?

0
0

No praegusel ajal vast Pafos või Larnaca. Samuti ka Nicosia, endal kolisid talveks paar tuttavat sinna ära.

0
0

oleksin ka üks jaanuarist mineja. lööksin kampa!?

0
0

Pafoses küll hetkel tööd leida ei ole kui kindlaid tutvusi ees ei ole. Pigem kuskil veebruari lõpp või märtsi algus.

0
0

Paljud oleksid nõus minema juuni algusest suveks tööle, meil siin sõbrannaga plaan minna suvel...

Kuidas seal elamisega oleks, kas kallis ning kas eestis ei ole mingi vahendajat mis aitab kohe leida ning garanteerib palga jms??

0
0

Noh Rauno, paned jälle minekuplaane paika? :D Sa vist ikka üldse ei püsi siin eestis...

0
0
1
23