Tervist!
On ehk kellelgi ka tuleval aastal plaan minna Küprosele suveks tööle. Ise haun siin plaani ja arvatavasti taas mineja. Eelmised aastad olnud Ayia Napas aga see aasta vist Protarasse. Minekut teeks mai kuus ja tagasi septembriks. Olen lennanud Czechi õhuga. Hinnaliselt vast kõige soodsam. Jama ainult see, et peab Praha lennujaamas kas siis 6h või 12h ootama lendu Larnaca. Seega kui kellelgi on sama plaan, siis ehk suudame jõud ühenduda ja asja reaalseks teha.
Lumeta Jõule
okei tulin ka toreoni kaudu küprosele. lubavad sulle kokku taevast ja maad. põmst võtavad vahendustasu ei millegi eest. lõppkokkuvõttes sõltuvad kõik tingimused ikkagi su tööandjast küprosel. keegi toreoni kaudu tulnud inimestest töölepingut ei oma ... vähemalt pole kuulnud küll... aga samas siin pole töölepinguta töötamine nii hull.
toreoniga on nii et kui tahad küprosele tööle tulla siis osta parem lennukipilet ja roni siia. pole mõtet Toreoni inimestele maksta ei millegi eest eksole. siin on tööd leida väga lihtne ja hotellis ööbimine on ikka suht odav. mõnus elu :)
Käisin just paar päeva tagasi seal toreonis...räägiti jah maa ja ilm kokku, ise ka imestasin, et kas tõesti selline lilleline ja ilus elu mind küprosel ootabki :D aga tglt tahaks sinna minna küll, et ostaks lihtsalt pileti ja läheks, aga üksi on ju jama...kas on äkki keegi, kes tahaks liituda ? :) igatahes meilige, kui huvi pakub.
mis ajal te minna tahaxite? ja kauaks jääda, mul on see jama et mul oleks vaja peale jaani tagasi olla, siis on see minek veel otsustamisel,et kui lähen siis lähipäevadel vastaval juhul pole mõtet minna, aga võin igatsorti nõuga abiks olla kuna yx aasta seal oldud....eixu@hot.ee
Tahaks minna see aasta veel. Kui on kambajõme, võite ühendust võtta tonu.sm@gmail.com . . . Lause algab suure algustähega! Trip.ee