Küpros 2007

Tervist!

On ehk kellelgi ka tuleval aastal plaan minna Küprosele suveks tööle. Ise haun siin plaani ja arvatavasti taas mineja. Eelmised aastad olnud Ayia Napas aga see aasta vist Protarasse. Minekut teeks mai kuus ja tagasi septembriks. Olen lennanud Czechi õhuga. Hinnaliselt vast kõige soodsam. Jama ainult see, et peab Praha lennujaamas kas siis 6h või 12h ootama lendu Larnaca. Seega kui kellelgi on sama plaan, siis ehk suudame jõud ühenduda ja asja reaalseks teha.

Lumeta Jõule

Toreon pakkus cvkeskuse läbi tööd seal, teab keegi selle firma kohta öelda midagi, on see äriregistris üldse``? Käisin kohal ja kuulasin mis pakutakse: 1000 küprose naela kuus+ elamine söök jne tasuta... no ja vahendustasu tahavad- see mis pakuvad tundub küll utoopiline.

0
0

Toreoni kohta niipalju siis, et ma käisin kah seal ja ei nad paku midagi 1000küprose naele...sul mingi vale info vist. sa saad seal 350-500küprose naela kuus, mis siis 9400-....EEk

0
0

Kes veel mai, juuni minejad, läheksin kokana . Kui keegi viitsiks kaasa hüpata?

0
0

Mina läksin ka toreoni kaudu küprosele eelmise suve algul.Ega ikka ei olnud küll asjad nii nagu lubati.Mul kaks sõbrannat on veel selle firma kaudu küprosele läinud ja mõlemad said tõmmata.Ei soovita seda firmat.

0
0

okei tulin ka toreoni kaudu küprosele. lubavad sulle kokku taevast ja maad. põmst võtavad vahendustasu ei millegi eest. lõppkokkuvõttes sõltuvad kõik tingimused ikkagi su tööandjast küprosel. keegi toreoni kaudu tulnud inimestest töölepingut ei oma ... vähemalt pole kuulnud küll... aga samas siin pole töölepinguta töötamine nii hull.

toreoniga on nii et kui tahad küprosele tööle tulla siis osta parem lennukipilet ja roni siia. pole mõtet Toreoni inimestele maksta ei millegi eest eksole. siin on tööd leida väga lihtne ja hotellis ööbimine on ikka suht odav. mõnus elu :)

0
0

Dionysus hotell Pafoses - ei soovita kellelegi kui just ei taha väga karmi kätt ja põhjendamatult ülbeid bosse. Samas välja õppimiseks hea koht kuna kogemus pole vajalik ja õpetavad sind kahlveid-nuge õigesti panema ja veini serveerima:P aga kui ära tahad minna .. ai siis on sõda :D

0
0

Käisin just paar päeva tagasi seal toreonis...räägiti jah maa ja ilm kokku, ise ka imestasin, et kas tõesti selline lilleline ja ilus elu mind küprosel ootabki :D aga tglt tahaks sinna minna küll, et ostaks lihtsalt pileti ja läheks, aga üksi on ju jama...kas on äkki keegi, kes tahaks liituda ? :) igatahes meilige, kui huvi pakub.

0
0

suur soov välismaale tööle minna on mul juba aastaid, aga üksi on tiba kõhe. kaaslasega läheks kas või maailmalõppu..

0
0

ma vist ise põrutan ka minema nyyd uuel nädalal küprose poole, et kui on keegi kes soovib liituda andku teada, ise olin eelmine aasta kah kyprosel, nii et pisut nagu kogemust on

0
0

Me oleks ka valmis sõbraga suveks küprosele põrutama. äkki annate oma meilid ("eix" ja "mina tahan ka")

0
0

mis ajal te minna tahaxite? ja kauaks jääda, mul on see jama et mul oleks vaja peale jaani tagasi olla, siis on see minek veel otsustamisel,et kui lähen siis lähipäevadel vastaval juhul pole mõtet minna, aga võin igatsorti nõuga abiks olla kuna yx aasta seal oldud....eixu@hot.ee

0
0
0
0

Kas keegi läheb sinna sel või 2010 aastal?

0
0

Mina lähen koos sõbrannaga suvehakul juba kolmandat aastat järjest. Täpsemalt siis Ayia Napale. Oleme juba kaks korda käinud ja elu näitab, et kohapeal töö otsimine on tulemusrikkam kui pool aastat enne seda sellega kodus tegeleda..

0
0

Tahaks minna see aasta veel. Kui on kambajõme, võite ühendust võtta tonu.sm@gmail.com . . . Lause algab suure algustähega! Trip.ee

0
0
Lennupakkumised
Reisikaaslased