Austraalia viisa, palun abi.

Tere! Olen kõik Austraalia viisa kohta käivad teemad siin läbi lugenud aga ikka tekkis küsimus.
Tahame minna elukaaslasega aastaks Austraaliasse ja lapse(9.a) ka kaasa võtta.
Elukaaslane saaks endale WH viisa teha, sest laps pole tema oma.
Siit mure, millise viisa peaksin mina koos lapsega tegema, et saaksime kõik koos minna ja seal tööd teha ning elada?

Ette tänades,

Kui sul on amet mida Austraalias napib ja piisavalt tookogemust sellel alal, siis saaksid taotleda Skilled Independent viisat.Vaata nt http://www.immi.gov.au/skilled/general-skilled-migration/index.htm
ja
http://www.immi.gov.au/skilled/general-skilled-migration/skilled-occupations/skilled-occupations.htm
Austraalia immigratsiooni kodukal on tohutult infot uleval, edu sellest labi narimiseks!

kui ainult aastaks minek, siis selle eelmainitud skilled viisa taotlemine on üsna aega-, raha- ja pühendumust nõudev protsess.
See on küll juba kuskil teises foorumis mainitud, aga ehk sellelt lingilt saad natuke ideid:
http://www.infoaustralia.eu/index.php?name=News&file=article&sid=19

Ei soovitaks seda lehekylge puhta kullana votta. Ei ole kyll koike lugenud aga nt WH viisa teise aasta kohta on seal oeldud:
Kui soov on teiseks aastaks jääda kohe esimese aasta järel ja kõik vajalikud dokumendid koos, siis soovitaks viisa avalduse sisse anda võimalikult hilja – nt päev enne esimese viisa kehtivuse lõppemist. Avalduse esitades automaatselt tühistatakse hetkel kehtiv viisa st ametlikult oled sellest hetkest bridging viisa peal.

See on aga ebatapne info, kuna kui taotleda teise aasta WH viisat, voib Austraalias viibida kokku kuni 24 kuud. vaadake http://www.immi.gov.au/visitors/working-holiday/417/how-the-visa-works.htm
kui oiget infot otsite.
Samuti voivad taotleda need, kes pole viisa taotlemise hetkel veel 31 aastased, vastupidiselt infoaustralia lehekyljele, kus kirjas et peab olema alla 30.
Olge ettevaatlikud igasugu libainfoga mida internetis saada. Austraalia immigratsiooniameti kodulehekylje infot saab vahemalt usaldada.

Asjalik märkus selle 24 kuu reegli kohta, viisin paranduse sisse. Küll kehtib see "silla" variant muude viisade puhul :).

Aga palun :) Ajan ise WH viisa teise aasta jaoks pabereid ja siit see napuga jarje ajamine :)

Tere Glea.

Kuidas teil läinud on? Kas jõudsite Austraaliasse? Millise viisaga sinna said?
Meil on sama seis, laps 2,5a ja sihime Austraaliat.
Kas on kellelgi veel kogemusi lapsega Austraaliasse reisimisel ja töötamisel?
Ootame kõiki kogemusi ja tähelepanekuid.