Kuidas pikendada

Yle aja l2inud Usa maaloleku luba,v6i kuidas legaliseerida kohalolekut?

Nii palju kui mina tean asjast siis kui su I94 on juba yle aja siis suht jama. Kui vaatad homeland security kodukalt siis seal on number kus saad infot.
Ise lugesin et 3 kuud enne I94 lõppemist tuleb teha taotlus ja siis siis on võimalik saada pikendust.
Ma ei ole kindel kuidas sellega on kui I94 juba läbi. Minumeelest siisoled juba piiriseadust rikkunud.
Samas on seal ka pisike klausel et kui paberid on esitatud siis tohib maal olla ja sel juhul oled nn. protsessi seisukohal ja riigist lahkuma ei pea.
Pikendamine maksab $300 midagi, kui I94 pole siis veel extra $320.
Kui see ei toimi siis saab ja teha nn. staatuse muutmise. See on aga hullu pikk ja kulukas protsess.
Kõige parem on see kui võtad ja helistad immigration lawyerile ja kysid. Tasuda konsultatsiooni pakuvad paljud seega lihtsalt helista. Sellist lihtsat asja teavad enamus. Ja kui sa palgata otsesest ei taha siis võid jutukäigus häid nõuandeid kuulda.
Sellelt homeland'i numbrilt saab ka infi kui viitsid uurida. (Mitte see 800-number)