M: Müüa Ferrino TRK 100 seljakott

Müüa suur, tumesinine Ferrino Voyager TRK 100 seljakott (100l). Kasutatud, kuid täiesti terve. Kott on suur, sobib suuremale ekspeditsioonile. Raha tahaks 750.- (poes > 2000).

tere rebaseonu põrutame jaanuari lõpus amazonasesse ja koti vastu oleks huvi isegi täitsa olemas .kus seda kotti lähemalt näha ja katsuda saaks ? äkki saame isegi kaubale !

0
0

Kusimused saab saata mailile [email protected]

0
0

Asi on siis nüüd müüdud.

0
0

asja ostis ära Mart ,,,,päris lahe kott on ...kui keegi tahab seda kotti sama hinnaga osta siis alates 06.veebruar võib selline asi juhtuda , juhul kui me venezueela riigipöördest elusalt tagsi jõuame

0
0

Mille Sina muusid ara oma korras seljakoti? Kas ei reisi enam? Kes siis veel meile nii lahedaid reisijutte kirjutab? ( Kagu-Aasia reisikiri- my favourite!!!!)

Lugupidamisega

Kaerahelves

VISIT RUSSIA BEFORE IT VISITS YOU.....

0
0

See kott oli lihtsalt liiga suur minu jaoks. Loodan, et reisid saavad siiski toimuma ka uue, väiksema kotiga :)

0
0

Selle kohta öeldakse vist, et "kasvas välja":)

0
0

Olen Sinuga taiesti uhel meelel! Mida vaiksem on kott, seda parem. Ise randan ainult uhe vaikse seljakoti ning vaikse kandekotiga. No mida kull kannavad noored rannumehed ja -naised neis suurtes kottides? Uks vaga suur seljakott seljas, veidi vaiksem rinnal, telk ja madrats nende kulge seotud, pluss kummagi kae otsas mingi kott. Midagi ei klapi- maailmas ei ole nii palju asju olemas et neisse kottidesse mahutada.... Ps. tore et jatkad reisimist!

Kaerahelves

VISIT RUSSIA BEFORE IT VISITS YOU.......

0
0

Alustuseks telk, magamiskott ja 5 liitrit vett ning juba ongi 10 kg koos, lisaks tahaks süüa ja paar riidehilpu ka kaasa võtta.

0
0

Tanel!

Jaa, nuud on kull vist vaike arusaamatus selles loos seljakottide kohta. Puuan selgitada. Votsin vist seda asja ainult enda seisukohast. Ma olen nii aru saanud et kui randad telgi ja magamiskotiga, siis jarjelikult oobid valjas.Selle reisimisviisi nimetus on vist matkamine. Ise ma ei ole kunagi matkanud.Kasutan igal pool kus reisin oobimiseks odavaid guesthouse voi hotelle.Seetottu ei ole mul kaasas telki ega magamiskotti.Vett pole ule 1 liitri kaasas, suua uldsegi mitte. Kaasas on mul vaid veidi riideid, moned opikud, hugieenitarbed,mitut sorti elektroonikat ja ongi koik! Tegelikult soltub ju koik sellest kuhu sa lahed. Muidugi kui lahed vaheasustatud kohtadesse, siis on elementare et kaasas on telk, magamiskott,vett, soogid ja palju muud. Kirjutasin enne veidi ironiseerivalt nende seljakottide tassijate kohta selleparast, et naen neid samas keskkonnas kus olen isegi. Loomulikult kui laheksin reisima Mongooliasse, oleksin samuti nagu kaamel kuurus seljakottide all. Kuid alati jaab reisijate kuldreegliks: vota kaasa nii vahe asju kui saad.

Sobralike tervitustega

Kaerahelves

PS. A FEW DAYS AGO I MET A MAN FROM NORTH KOREA. HE SAYD THAT HE HATES PEOPLE FROM ENGLAND.

0
0
Lennupakkumised
Reisikaaslased