Maarja123

Reisisell, liitus Tripiga 11 aastat tagasi


0 meeldimist
1 postitust
10 kommentaari

 

2 külastatud riiki, 1% maailma 195st riigist

Tahab minna

Viimased kommentaarid

Tourist visa

Documents required

  • Passport or travel document with validity not less than 6 months
    • Visa application form completely filled out
    • Recent( 4 x 6 cm.) photograph of the applicant
    • Evidence of travel from Thailand (air ticket paid in full)
    • Evidence of adequate finance (10,000 Baht per person and 20,000 Baht per family)
    • Consular officers reserve the rights to request additional documents as deemed necessary

Kas siis ikka tagasitulekupilet peab olema ka? Kui palju ma siis ikka raha pean panema übmrikusse`? Kuidas ma seda finantseerimist saadan?

Vabandust kui väga loll küsimus, aga kas ma Soome pean saatma passi kui ka passikoopia. Ja kui ma saan 6ks kuuks 2- või 3- kordse sisenemisega viisa, siis kuidas ma sisenemiste/ väljumiste kohta kinnitused kaasa panen? Kas mul lihtsalt võiks olla piletid Bankokki aug lõpp ja siis nt dets Taist kas tagasi Eestisse või edasi kuhugi? Või pean ma 6e kuu jooksul ka 2-3 korda väljas käima? Ja kui septembris lähen, siis kas nüüd olekski õige aeg viisa taotlema hakata?
Vajalikud dokumendid turismi- ja transiitviisa puhul:

  • pass, kehtiv vähemalt 6 kuud alates Taisse sisenemise kuupäevast
  • passikoopia
  • 1 ankeet
  • 2 värvilist fotot (dokumendi formaat), lisainfo foto kohta viisaankeetides!
  • edasi-tagasi piletite broneering
    NB! Juhul, kui taotletakse 2- või 3-kordse sisenemisega turimiviisat- tuleb esitada kõikide sisenemiste ja väljumiste kohta kinnitused/ lennupiletite broneeringud
  • pôhimaa viisa, lisada transiitviisa puhul

Kas keegi kohapeal ka on reisi-/ tervise-/ reisitõrkekindlustust teinud? Bankokis täpsemalt.