Kui uskuda veebilehte pizzaawards.it, siis saab Itaalia, ja võimalik, et maailma parimat pitsat maitsta 5500 elanikuga Caiazzo linnas, söögikohas nimega Pepe In Grani. Kohta veab Franco Pepe, kes on kolmandat põlve pitsameister.
Franco Pepe on häälekas slow food liikumise pooldaja ja hangib võimalikult palju pitsavalmistamiseks vajalikke toiduaineid kohalikelt tootjatelt. Kuid hea pitsa saladus algab spetsiaalsest nulljahu segust, mida valmistatakse Baris. Sellest valmistatud tainas seisab enne pitsaks saamist 12 tundi puust tünnides.
Järgmisel korral Itaaliasse minnes tasub pizzaawards.it lehelt uurida, mida itaallased ise heade pitsakohtadena hindavad. Üldiselt näitab kogemus, et Napolis on pitsaga ükskõik mis kohas väga raske alt minna.