puuke
kirjutas:
Tulumaks
No nii,tulumaksu ralli algab siis jälle pihta,sain täna selle saatusliku ümbriku,aga pole enam aadressi peal,kuhu kiri tagasi saata,äkki oskab keegi aidata?
apa 16 jaanuar, 2008 - 12:18 seni kasutatud aadress Inspector of Taxes Millennium Government Buildings Dundalk, Co Louth Ireland
aga vaata ka www.revenue.ie sealt otsi üles contact locatori alt koht kuhu sisestada oma PPS No ja vastuseks saad sinuga tegeleva maksuameti kontori aadressi .
Siin veel see avalduse vorm,mida me igal aastal lisasime(kuupäevad kontrolli veel üle!):
Dear TAX OFFICE My name is ......., my PPS nr is........ I worked for Kerry Foods in 2007 (27.11-21.12.2007).
I wish to have my claim for a refund of tax re checked.
I only worked in Ireland for the 4 week period in November - December 2007. I worked in Ireland less than 183 days. Estonia is an EU country and between Estonia and Ireland there are also double taxation agreement.
Best regards,
NIMI
Email:
kohe kuidagi rahul selle summaga,mis sel p-45 peal oli,aga mis teha,rohkem nad nagunii ei maksa,katsuks kuidagi selle summagi kätte saada,seegi üks rist ja viletsus.Sel aastal polnud millegagi rahul,jama värk ühesõnaga,äkki leiaks mõne teise jõuluprojekti ja prooviks midagi muud,sinna küll tagasi enam mitte...
Tere targematele ja õnne rikkamatele, kel õnnestunud oma tsekid juba postkasti saada. Minul teema järgmine, et peale 12 a vormi ära saatmist koos lisadega neile( kuna minu PPS numbrit ennem ei tunnistanud nende maksuamet)sain hoopis vastuseks nö. P21 kus ma saan aru, et kirjas, et ma sel korral saagi neilt midagi tagasi ( Treatment of result : this underpayment will not be collected at this time )Siin näidatud, et gross tax payable 494.21 siis omakorda, et tax deducted 347,21 ja lõpuks final result:underpayment 147.00 Mul muidu neti kaudu ja kirja järgi näitab et peaksin asju ajama Dubliniga. Kes mida oskab soovitada ja kas ma ainuke õnnetu sell teemal?
Sain ise ka P21 lehe, see saadetakse kõigile, on mingi kokkuvõttev leht teenitud ja tagasimakstud tulude kohta, kuid treatment of result lahtris on kirjutatud, et tšekk summas...on mulle saadetud. P21 tuligi peale rahatšekki, sel ajal kui see juba pangas ootel oli. Tänaseks on mul raha juba arvel. Aga proovi kindlasti veel, ehk pideval pealekäimisel mõni võtab vaevaks seletada, miks sul pole midagi saada? Eelmisel aastal viis just paljusid järjekindlus sihile, mõni vahetas pool aastat kirju ja meile ja lõpuks siiski raha tuli. Ja asja aja ikka selle kontoriga, mis paberitel viidatud, mujale kirjutades need päringud sinnapaika jäävadki.
nii varakult oodatakse? Vahel liikusid jutud isegi pankrotist. Nii varakult poleks osanud veel lootagi! Aga ikka vist kipun sinna,kuigi möödunud aasta oli.........¤$¤@¤£#£#£&£. Vist selleks,et jälle teada saada ,et Eestis on ka midagi head. Suurem osa rahast on ka veel alles,seni. Nii hea on teada,et oled kuskil maamuna peal nii oodatud.........;P