kas on kogemusi Läti airbus 320-ga

Selgus, et Taisse sõidutab Estouril Läti airbus 320.Kas keegi on sõitnud lätlastega kaugemaid reise -kuidas teenindus,toit,lennuk,meelelahutus süsteem.Tuleb ju üle 10 tunni seal viibida ja hea oleks teada, mis sind ees ootab.....

Mina olen selle Latcharteri Airbussiga Dubais käinud. Lennuk normaalne, firma minu teada Islandlaste omanduses nüüd suures osas. Igatahes igasugu Luxorairidele ja Eesti õhkudele annab silmad ette.

0
0

Kindel, et 320? see on ju väike lennuk, kes sellega kontinentidevahelisi lende teeb?

0
0

Lennuplaan Tallinn - Pattaya (U-Tapao lennujaam) - Tallinn ,

Marsruudil Tallinn - U-Tapao - Tallinn lendame neljapäeviti 15.11.2007 - 07.03.2008.

Reisijaid hakkab vedama Airbus - A320.

0
0

vahemaandumised on Kuveidis ja Delhis

0
0

....et mis probleem on eestlastel sõgetseda alalõpmata Estonian Airi kallal. Absoluutselt tavaline/normaalne kompanii. Olen kohe väääääga palju reisinud ja kõikvõimalikke kompaniisid igas maailma otsas proovinud ja no ei ütleks, et OV-l midagi viga oleks. Lennake lihtsalt rohkem ringi, proovige kõike ja siis leiate lõpuks, et oma kodumaine värk on ikka üks parimaid.

0
0

seda kinnitavad ka kliendiuuringud Eestis, et eestlane eelistab välismaist asja, sest see tundub nii enda, kui ka teiste (sama madalalaubaliste) silmis nagu coolim, kui Eesti asjaga lennata.

0
0

Madalalaubaline või mitte - aga kui ma pean 12-14 tundi lendama selle lennukiga siis oleks huvitav teada,mis mind ees ootab.Esonian Air-st pole siin teemas üldse juttu.

0
0

Olen lennanud EA-ga ka Dubaisse ja Latcharti lennukid on iga kell mugavamad. Viimane kogemus Latchartiga (aug lõpust): nahkistmed, laiemad istmevahed kui EA-l, väga meeldiv teenindus. Söögi pealt on nad hakanud kokku hoidma aga minu jaoks ei ole see prioriteet nr 1. Soovijatele jagati ka tekke ja patju.

0
0

tekke ja patju saab ka OV peal. Küsi ainult.

0
0

Viimasele: Ma ei väitnudki, et EA-ga ei saa.

0
0
Lennupakkumised
Reisikaaslased