Viimased kommentaarid

Mõnusad postitused elu-olust ja reisidest Austrias ja selle lähiümbruses. Samuti ülevaated mõnedest varasematest reisidest. Üks paar, kaks teineteist täiendavat blogi:

http://gerdaread.wordpress.com
http://raimpsiread.wordpress.com

Kuna tegemist on saarekesega keset Atlandi ookeani, siis on mereannid kahtlemata väärt suutäis. Hittroog, mida rahvusliku toiduna kõige enam turistidele soovitatakse on kala, mida kohalikud nimetavad espadaks. Kõige traditsioonilisemalt pakutakse seda koos küpsetatud banaaniga. Väga huvitav kooslus. Tuunikala praed olid ka head. Ja restoranis pakutakse siis enne või pärast söömaaega klaasike Madeira veini ka maja poolt.

Korraliku prae hinnad sellises tavalises restoranis keskmiselt ca 9-13 eurot, peenemates restoranides kallim. Kui valida veidi soodsamad praed, siis ca 30 EUR on õhtusöök kahele, mis sisaldab siis praadi ja vähemalt ühte magustoitu ning vett.

Kiirtoidu nö komplekteined jook + mingi kiirsöök (mingi pastalaadne, burger, pitsa või kiirpraad) maksid Funchalis tavaliselt 5-7 EUR. Need on küllaltki suured, niiet kõhtu täitsa täidab.