https://www.estonianborder.eu/yphis/index.action?request_locale=et
ainult üleminek Narvast bronni ära!
to ixxx ,Mis leiba puutub siis selle kvaliteet on tõesti väga kõikuvaks muutunud,mis on enamike asjadega et kogu aeg ühe ja sama peal istumine on võimatu,vahetevahel marki vahetades täiesti ok!Tooks võrdluseks näiteks Hispaania ja Venemaa leiva ,siis meil on ta ikkagi superhea! Ja mis puudutab rahvusrestorane ,siis näiteks sellist saasta nagu pakub, uus Eesti Rahvusrestoran, Estlander,pole ma ammu saanud! http://www.vabalaud.ee/et/restoran/estlander/ Vaadake peakoka nime!Menüüs kirjas -Peipsi kala,mis on TURSK,puine ja mage,aga väga vinges ,tõesti,kasmes....mis Eesti köögist on mõtet rääkida! Kui turistile sellist jama pähe määrida üritatakse! Ainuke ok koht oli, Kuldse Notsu Kõrts,aga kriis on sealgi oma töö teinud, toidud enam vähem maitsvad ja omapärased aga portsud kõvasti kokku kuivanud! Sirlele lisaksin et see kollaseks teev aine ei ole toiduvärv vaid Safran,maitseainete kuningas!Kui topitakse Curryt ,siis on tõesti läga!