Estonian Air: Võib olla 2000 ja võib olla ka 10000.

Tundsin huvi EA klienditeenindajalt, kas sel suvel Kiiev- Simferopoli lennud ikka toimuvad? Vastus oli eitav,EA lõpetas sinna lennud ära. Päringu peale, palju maksab siis pilet Tallinn- Kiiev- Tallinn,broneeriks ära, vastati järgmist: Pileti hind sõltub meil lennuki täituvusest,Kui lend on täis müüdud siis võib olla 2000.- ,kui pooltühi siis ka 10000,- eek. Meie ei tea seda teile täpselt öelda. Mis mul üle jäigi-ahmisin paar korda õhku ja panin toru hargile. Huvitav , kas meil on bussireisidega ka nüüd nii, et kui Tallinn - Tartu buss on pooltühi, siis reisijad laovad otsa eest tonni välja? Mul pole lihtsalt sõnu.

Eks see Õhu mullike kõla nagu enesetapp.

0
0

Tutkaonu, sa oled nüüd natuke valesti aru saanud, võimalik, et kõnekeskuse töötaja seletas ka liiga segaselt aga 2000 krooni on piletihind ikka tühja lennu puhul. Mida rohkem inimesi on pileti ostnud, seda kallimaks hind muutub, ehk siis täis lennuki puhul on tõesti võimalik 10.000 krooni maksta, eriti veel kui vabad kohad on nt ainult premium klassis. Ja Kiiev-Simferoopol lendu pole OV-l kunagi olnud. Kiievi lennud enamasti ongi väga täis, nii et siin aitab ainult see, kui pilet varakult ette ära osta.

0
0

Aitäh, et lollile selgeks tegite. Mõeldud oli Tallinn-Sinferopol. Juhtus kirjaviga sisse.

0
0

Eelmisel aastal sõitsin Tallinna ja Kiievi vahet ca 70 korda EAga. Pileti hinnd oleneb reeglina ikka sellest, kui varakult ära bronnid. Mida lähemale lennule, seda kallimaks läheb, samas aga võid ka tunni enne lendu saada väga soodsa hinnaga, aga noh see on selline riskibusines. Ise bronnin piletid tavaliselt ca 1 kuu jagu ette ja minu kogemuse kohaselt oli edasi/tagasi pileti hind keskmiselt: hilissügisest varakevadeni 2300 - 3000 eek ja soojal perioodil 5000 + - ringis. Hetkel tundub, et vähemalt aasta alguses on jatkunud sarnane trend.

0
0
Lennupakkumised
Reisikaaslased