24700.-eek - edasitagasi Estonian Airi Krimmi piletihinnad. Kas on ka soodsamaid variante?

Plaanime minna Krimmi ja praegu töötame läbi erinevaid variante. Minejateks 2 täiskasvanut ja 7 a laps. Estonian Air pakkus siis piletite hinnaks eelpoolöeldud 24700.- , see ju lausa kosmaarne suurusjärk minu meelest! Kui keegi soovitaks odavamaid varjante ,oleksime väga tänulikud! . . . Trip.ee lisas suured algustähed!

varjant=variant

Kuna soovite minna? Võibolla soovitud päevadel olid lennukis vabad ainult kallimma hinnaklassi kohad ja sellepärast selline hind?

Otsi siit: http://www.bookinghouse.ee/ http://estravel.symphony.cz/et/index.php

Näiteks bookinghousiga otsides: Tallinn - Simferopol - Tallinn, Väljumine: 28.06.2008, naasmine: 08.07.2008, 3358.00 EEK

0
0

EA-s saab täitsa mugavalt ka keset juulit, kui odavamad kohad juba väljas, ca 15 000 ka minna, kuid arvestada tuleb, et see on kõrgaeg. Kui olla aegade suhtes paindlik, võib kindlasti tulla hind ka palju odavam, aga alla 11 000 ei saa vist EA korral minnagi: mullu maksis täiskasvanu edasi-tagasipilet ca 4000 krooni odavamal ajal ja laps saab 33% alla, seega...

0
0

Kui otsite tõesti lihtsalt odavamat hinda ja klass lennukis rolli ei mängi, siis võiks vaadata näiteks www.airbaltic.com'ist lende. Riia ei ole ju ilmatu kaugel ja airbaltic pakub enamasti kuskil 2-3 tuhat 1 inimene.

Proovi erinevaid kuupäevi ja pane otsingusse kohe näiteks, et ta näitaks +/- 3 päeva, siis saad täpsema ülevaate, mis hinnad võimalikud.

ma olen TÄIESTI kindel, et ka Eestist leiab odavamaid hindu, see 25 000 tundub tõesti soolane.

edu!

0
0

http://www.airbaltic.com/public/ee/index.html?language=14 http://www.skyscanner.net/ru/eek/?redirecturl=1 Estonian Airi pakkumised momendil tõesti kirved.Aga,et sellisel tasemel? Läbi Riia hoiate kindlasti ühe reisija kulud kokku.

0
0
Lennupakkumised
Reisikaaslased