Austraalia WHM viisa taotlejatele teadmiseks rõõmustav uudis

Mina sain kätte viisa paari tunniga pärast online's selle tegemist, mis tundus minu jaoks ebareaalne. Kui ma saatsin mureliku kirja helpdeski, et ma pole veel teinud röntgenitki, äkki nad on vea teinud, saadeti selline vastus:

Thank you for your email in relation to your electronic working holiday
(subclass 417) visa application lodged via the Department of Immigration
and Citizenship website.

The health requirements for the working holiday visa have changed from 28
March 2009.

From 28 March 2009 applicants from medium risk countries in terms of
tuberculosis will be required to undertake a chest x-ray examination if
they declare an intention to enter a classroom situation for more than 13
weeks. As you have declared you will not be studying during your time in
Australia, you are not required to undertake a chest x-ray examination.

Your working holiday visa has been granted.

:)

Imelik on lugeda selliseid viimaseid postitusi siin. Inimesed hakkavad minema teise maailma otsa, aga endal pole mitte millegist õrna aimugi. Mille jaoks on siis olemas valitsuse lehekülg, kus viisa kohta kõik seletatud. Suur soovitus on, et kui te ei vaevu isegi natukene eeltööd tegema siis parem ärge sinna mingegi.
Lühidalt, kui ei sobi skilled visa alla ja sponsorit ei leia siis sinna üle 30 aastane ei saagi. Üliõpilaseks saab, aga siis võib maksimaalselt 20h nädalas tööötada. Kõik need asjad on siin varasemates postitustes kah kirjas. Ükski heaolu riik ei lase niisama inimestel nende riiki immigreeruda.
Ise olen seal käinud WHM viisaga ja peale 10 kuud kodus olemist lähen 10 päeva pärast tagasi.

Issand kui õelad on ikka osad inimesed, tore et sina targana sündisid ja tore, et sina kelleltki mingit nõu ei ole kunagi küsinud. Ise olen küll inimesi ilma probleemideta aidanud. Aga no aitäh Sulle ja edu sulle. Tuult tiibadesse!

Ei ole sugugi õel. Lihtsalt palju inimesi lajatavad oma küsimuse siia, ilma natukestki eeltööd tegemata. Väike vihje olekski, et kui sa juba siin ei tee piisavalt eeltööd saab sul seal seda raskem olema. Mida rohkem suudad endale selgeks teha seda parem sulle. Olen isegi küsinud, aga üritan oma küsimised esitada konkreetsemalt. Vastus su küsimusele on, et kui sul on kõrgharidus ja ka kogemus teatud valdkonnas, mis kuulub Demand listi( ametid mida kohalikud piisavalt täita ei suuda) siis on sul lootust sinna pääseda üle 30sena Skilled viisaga. Aga see on pikk protsess.Veel raskem on saada Sponsored viisa.(keegi kohalik toetab su sinna tulemist ja tõestab, et sa oleks nende jaoks asendamatu) Mingi võimalus on sul leida ka farme Austraalias, kes sind mustalt tööd lasevad teha. On seal maal isegi kelme, kes makse maksta ei taha. Linnas sa vaevalt sellist tööd leiad.
Kui oled üle 30 ja isu kaugele minna suur, siis sellest aastast pääsevad varsti Eestlased ka Kanadasse WHM viisaga. Seal, aga saab vanuse piiranguks olema 35 aastat.
Kui veel küsimusi siis täpsusta, mida teada tahad. Aga konkreetsemalt.
Mingi võimalus on alati, kui väga tahta.

Ma tänan sind, ise ma ikka alla 30, aga lihtsalt tekkis huvi üha sõbranna koha pealt. Olen teinud eelnevalt uurimis tööd, aga aju lendab õhku varsti. Eeltööd olen ikka väga palju teinud tegelikult, aga tore ikkagi, kui keegi targem ja asjast teadlikum inimene ütleb ja aitab, eriti veel inimene, kes on seal juba olnud (nagu Sina). :) Suured tänud Sulle! Ja ilusat reisi, sain aru,et sa varsti tagasi Austraaliasse! Kes teab, ehk kohtume ka seal ;)

Tegin endale ise ka täna viisa ära. Sain 10 mindiga kätte. Päris kiirelt läks see värk :)

Küsimus sis selline et minek on 2010 13august. Viisa on aastaks ja lõppeb august 2011 aga passi kehtivus lõppeb september 2011 , et kuu aega kestab pass kauem kui viisa. Kas võib probleeme tekkida riiki sisenemisel?

Tegin eile viisa ära, pole tervisega mingit jama olnud ja panin sinna ka et kõik korras, kuid: Healt requierments outstanding
Chest X-Ray Report required
Chest X-Ray Film required

Ilmest pean nüüd arsti juures ära käima, ei jäe küll lootma et äkki.... :D

Tee kiirpass, parem karta kui kahetseda, kui sul tagasilennu piletit ka pole, siis võib raskeks minna.

Taotlesime naisega ka...
Naise taotlus online ja positiivne vastus käes 48h jooksul.

Minu taotlus paberil (kuna mul laps) ja saatsin ära Berliini faxi teel. Veider on see, et kui on laps siis PEAB tegema taotluse paberil. Aga samas pabertaotluses ei küsita mitte kordagi, et kas sul on laps...

Küsitakse, et kas sul on lapsi, kes sinuga kaasa tulevad. Sellele pead vastama muidugi EI sest WH viisaga last kaasa võtta ei olegi võimalik. Aga ei küsita kas on lapsi või mitte.

Igatahes vastuse sain 4 päevaga ja positiivne.

Ma lugesin neid viisa tingimusi ja tekkis selline küsimus lapsevanema kohta, et kui laps on aga ta elab emaga ja mina näen teda kord kuus ja mingeid alimente ka ei ole, kas siis on ikka vaja teha see paber avaldus? Mul ei teki never seda probleemi et ma temaga Austraaliasse lähen jne ja samas ei salga ma ka teda. Lihtsalt tahan teada kas on vaja seda jama siis ka ikka läbi teha, pealegi ei ole ta minust sõltuv nagu üldse ju M(30)
Sama "kenk" sinu kirja järgi tundub jälle et see ei ole nii hull ja aega ka ei võta väga.

Hei.
Uuendaks ka natukene informatsiooni.

On mul õiged andmed ->

Working Holiday visa ehk WHV maksab 235 US Dollarit = ca. 2864.- krooni?

Andmed pärinevad sellelt leheküljelt:
[http://www.immi.gov.au/…-holiday.htm]

Ideekohaselt, vajaks abi seoses: “Kui palju maksab 12 kuulise puhkuse ja töötamise viisa Austraaliasse ja seda eestlastele?”
Taodelda saab internetis, kuid kellel see tee juba läbitud, võiks anda täpsema lingi?
Milline oleks tegutsemise kord, et teha kõik vajalik eeltöö ära enne reisi (sealhulgas ka siis pensionisamba valimine ja kõik muud arvelduskonta avamised)?
SUURED TÄNUD
VASTAMAST:)

Teema küll aegunud, aga vastus > 235 AUSD (ehk siis austraalia dollarit) = 2580.35 EEK ja hind on tõesti taas 5 dollarit kõrgemale hiilinud.

Tahan küsida, kas keegi teab midagi medical insurance kohta? Kuulsin, et see on kohustuslik ja maksab umbes 5000 eesti krooni (aastaks). Kui on nii, siis kus seda võib teha?

Sa mõtled reisikindlustust?
Ei ole küll kuulnud, et see kohustuslik on, aga kindlasti VÄGAGI soovitatav.

Soodsaim hind minu teada 2682EEK aasta.

Lähemalt saad vaadata siit:

http://www.studenttour.eu/est/austraalia-reisikindlustus/

Kas Füüsilise töö risk aastaks on 960 krooni ning pooleks aastaks 554 krooni. Kas sellest kindlustusest piisaks siis näiteks, et see kataks samad asjad, mis näiteks kuskilt Salva Kindlustusest võtta tervisekindlustus? Salvas maksab lihtsalt see kindlustus aastaks 2500 EEK.
Või milline oleks näiteks kõige soodsam variant võtta aastaks? Oskaks keegi midagi soovitada? Ma arvan, et ma ei hakkaks pagasi ja reisitõrkekindlustust võtma.

Suur aitäh vastuste eest )))

Tere! Mul on selline küsimus, et kas viisakleebis on vajalik ja kui on, siis milleks? Sõbranna ütles, et temal ei ole viisakleebist ja seda ei ole vajagi seal. Kui aga on vaja, siis kust Perthis viisakleebise saaks? Aitäh vastamast :)

Tere.

Viisakleebist küsitakse näiteks pangas konto avamisel.

Australian Immigration Office
Street address
Level 3
Wellington Central
836 Wellington Street
West Perth WA 6005

Pangas viisakleebist ei küsita. Vähemalt Commonwealth pangas küll mitte.

Ainuke koht kus seda küsitakse on tööagentuurid. Enamus küsivad , kuid tegelikult see on mõttetu sest nagu immigrationi tädi ütles siis stickeri ma saan täna aga kui näiteks homme mu viisa canceldatakse siis see stickerit ju ei muuda ja agentuur ei tohiks stickeri pealt midagi otsustada.

Õigem oleks neil võtta (mõni teeb ka nii) sinult kirjalik nõusolek, et nad võivad sinu kohta immigrationist viisainfot saada. Selle alusel saavad nad ise otse üle küsida.