Kes oskab öelda kui palju maksab taksoga sõit Bangkoko lennujaamast Pattaya keskusesse
Kes oskab midagi öelda sellise koha kohta nagu Chanthaburg, kes sel käinud jne.
Takso alates 1000 Thb.
Konditsioneeriga buss/mini Van (Suvarnabhumi lennujaam, Don Mueang lennujaam, Ekkamai ja Mo Chit BTS ) 110-130 Thb. Väljumised tavaliselt iga 40 min - 1 tund järel.
Niipalju veel, et kauplema ei pea, igas lennujaamas on Pattaya taksoletid, minibussiletid. Maksad seal, saad talongi vastu ja sellega sõidad sihtpunkti. Hind kõigile sama ja kohe öeldakse õige hind - ei pea nägusid tegema, lettide vahet jooksma ja "no ma vaatan siis mujalt" ähvardama nagu mõnes teises Aasia riigis, et hind nõiaväel mitu korda langeks. Alternatiiv on guugeldada "bangkok /lennujaama nimi/ to Pattaya taxi" ja tellida sealt mõni endale vastu. Neid lehti on kümneid, võrdle ainult hindu ja vali välja.
Vaadake saiti thaicalltaxi.com. Olen sealt tellinud sõiduks Hua Hini ja Hua-Hinis olles ka tagasisõiduks.Bangokis tellisin eelmine päev ka Don Muangi lennuväljale sõiduks. Firma töötab perfekselt,ei hiline minutitki. Hind ka minu meelest üks soodsamaid. Saab tellida erineva suurusega autosid,vastavalt inimeste arvule.
Võimalik, et väljapoole Bangkokki sõiduks on see enam-vähem normaalne hind. Kuigi olen kindel, et saab ka soodsamalt. No aga Bangkoki sisesed otsad on selle hinnakirja järgi otsustades ikka mega kirve hinnaga. Näiteks Suvarnabhumi lennujaam - Don Mueangi lennujaam 1000 Thb?!? No mida asja. Tavalise tänavalt võetud taksoga meetriga sõites saab sama otsa 500 eest koos kiirteemaksudega küll kätte.
Mina tellisin kunagi endale sealt, hetkel tundub, et hinnad isegi sammad, mis 4a. tagasi.