eVisitor - viisa kehtivusaeg?

On märgitud 12 kuud. Kui tahan olla Austraalias siiski 5 kuud, kas piisab vahepeal "ärakäimisest"? Konkreetselt on kirjas:
You have been granted an eVisitor. Your eVisitor allows you to travel to and from Australia any number of times over the next 12 months. On each visit to Australia you can stay for a maximum of three (3) months.
Kuidas siis tegelikult on? Kas kokku 12 kuu jooksul 90 päeva või iga Austraaliasse sisenemine 90? Apppiii, mul vaja kiiret infot

Tänud ette!

No 12 kuu jooksul saad sisse välja käija nii palju kui soovid aga korraga kohal olla maksimaalselt 3 kuud, seega kui plaanid olla 5 kuud kokku, siis peale 3 kuud pead välja lendama ja siis sisse tagasi tulema :)

Ok, sõidan vahepeal nt. Uus-Meremaale. Kas on mingeid ajalisi nõudeid, et näiteks peab ära olema nädal või kuu vms. Või piisab "hommikul ära - õhtul tagasi"?

Minu teada ei ole ajalist piirangut. Võid lennata hommikul Denpasari ja õhtul sealt tagasi :P

Tõesti ei leidnud infot, äkki keegi saab aidata. Kas evisitor viisa hakkab käima sellest ajast kui riiki sisenen nagu WH viisa või sellest ajast kui taotlen ? Ettetänades Anett :)

Kehtib taotluse rahuldamise hetkest 12 kuud.

Okei, tänud :) Küsiks siis ühte asja veel, et kas evisitor viisat on võimalik ühe lõppemisel ka teist korda taodelda ?

E-visitori puhul peab riigist lahkuma vähemalt 24 tunniks. Riiki uuesti sisenedes reeglina küsitakse ka finants poole ettenäitamist, sest nad ei vaata väga hästi selle edasi tagasi käimise peale.
Samas on ka teine võimalus. Olles kohapeal, lähed enne kolme kuu täitumist migratsiooniametisse, maksad u 250 dollarit (täpset summat ei mäleta) ja tõenäoliselt pikendatakse viisa ära. Selle võimaluse juures küsitakse samuti rahalise poole olemasolu. Meie kasutasimegi viimast varianti, sest piirilt tagasi saatmise võimalus on suurem kui riigis sees olles seda tehes. Samuti peab neile väga kenasti ära suutma põhjendada miks sa pikemalt ahad Austraaliasse jääda ja millega siin oldud aja jooksul tegelenud oled ja mida edasi plaanid teha.
E-visitor kehtib riiki sisenemisest 12 kuud, mitte viisa kättesaamisest ja saad ka uuesti taotleda kui esimene läbi saab aga sa ei saa seda kohe otsa uue dviisana taotleda. Kahe e-visitori viisa vahele peab jääma vähemalt 6 kuud. Ja kui uuesti tahad tulla tagasi e-visitoriga siis pinnitkse ikka väga põhjalikult piiril, sest kahtlustavad et tuled sia tööle.

Oehhh aitäh aycha, sa tegid mind rõõmsaks :D Ma tegin juba suure õhinaga selle viisa ära aga minek on alles sügisel. Aga tahtsin veel küsida, et kui ma seal migratsiooniametis seda pikendaks, et siis nad teevad seda ka ikka ainult 3 kuud jah ?

Teevad nii pikaks kui küsid. Pikendavad ka kogu aastaks aga siis peab olema palju palju suurem raha summa ette näidata ja väga hea põhjendus miks sa siin nii kaua olla tahad.

mul nüüd selline probleem, et eelmise aasta lõpus käisin Austraalias ja selle aastalõpu tahas samuti seal veeta. "Aicha" kirjutas, et kahe e-viisa vahel peab olema 6 kuud. Tegin eelmise viisa 16.nov.2009 ja olin kohal ainult 3 nädalalt detsembris. Nüüd tahaks minna samuti detsembrbris ja olengi portsu otsas. Piletid on juba taskus ja kui tõesti kehtib see "6 kuud vahet" reegel, olen madega plindris. Kas keegi oskab öelda, kuidas toimetada? Kardan, et siin resideeruv aukonsul ei oska midagi öelda. Appiiii!!!

pacaan

Ma ei tea, kust see 6 kuu nõue üldse tuleb või kas seda üldse on, igal juhul, kui see kehtib, siis ilmselgelt arvestatakse siin kohaloldud aega, mitte lihtsalt seda, millal viimati eVisitori taotluse tegid. Mina taotlesin esimese eVisitori septembris 2009 ja olin Austraalias kuu aega, novembris 2009. Nüüd, oktoobris 2010 taotlesin teise ja sain ilma probleemideta, kui mingit 6 kuud eelmise eVisitori lõppemisest küll möödas ei olnud (ainult 1 kuu oli). Seega arvan, et vb peab olema 6 kuud vahet sellest, kui viimast korda eVisitoriga riigis olid (juhul, kui on vajadus uut taotleda).

See oleks ju nonsenss, kui ei saaks igal aastal Austraalias puhkamas, sugulastel-sõpradel külas vms käia, vaid peaks ootama vähemalt poolteist aastat :D Isegi Austraalia ei ole nii turistivaenulik riik :P

Tere!
Mul on selline küsimus, kas kellegil on niimodi juhtunud , et ei lastnud Austraaliasse(departeeriti) ja saadeti tagasi?

Mis põhjusel , ja kas saab ka pärast veel sõita Austraaliasse?