2013 sept või okt soojale maale??

Sooviks minna siis soojale maale puhkama, maksimum nädalaks. Kindlat eelistust kuhu minna ei ole, kuna pole varem kunagi käinud kuskil soojal maal. peaasi, et oleks soe merevesi, basseinid, mõnus hotell. Kõige parem oleks selline reisipakett kus kõik hinnas. Reis võiks alata tallinnast, hea hinnapuhul ka Riiast. Hinnapiir mis reisi eest maksta tahan ja saan oleks 500-600 euri per nägu. Plaanis on minna 4kesi. Kõik soovitused millisest turismi firmast pakkumisi vaatada või kust hindu uurida, on teretulnud. Varsti tahaks juba pileti ära bronnida. Tänud ette ära, Madis.

0
0

Soovitus on soetada piletid tuntud ja tunnustatud reisibüroost - Estravel, Reisiekspert, Wris, Aurinko ja ehk mõnes veel. Reisi hinnas pole vahet, kuid võid olla kindlam, et reisifirma vahepeal pankrotti ei lähe. Kui ka midagi viltu peaks minema, on ka lihtsam asju klaarida. Türki võiksid selle raha eest ka madalama tasemega (***) ka kõik hinnas reisi saada. Imelist teenindustaset ja lukshotelli muidugi oodata ei tasu.

1
0

Meil õnnestus just 2013.a okt lõpuks saada Türgi reis 5*hotellis, kõik vägagi hinnas ca 625 eur/in. Hooaja lõpp ning arvata on, et pooled baarid on kinni ja poolt meelelahutusprogrammi enam pole, kuid on koolivaheaeg, soe vesi ja päike enam nii hullult ei kõrveta. Reisikorraldajaks GoAdventure.

1
0

No, Egiptusesse võib saada ka 4-5* kõik hinnas reisi umbes selle eelarvega. Otse ja omadega sobibki algajatele, ja selline riik, kus iga samm omal käel nii kohutavalt kallis pole. Praegu just uue hooaja sooduspakkumised algasid. Teenindus on kuidas kuskil, aga kindlasti mitte sama pirts ja moka otsast kui mõnes edasijõudnud Euroopa riigis, ja hotellid on mõne Euroopa riigiga võrreldes lausa õite ilusad. Türgis (väga vabandan) on nad ausalt öelda kindlasti lahjemad - kas igavad või siis überstiilis maitsetud, midagi hubast või algupärast pole küll näinud. Vabandan eelpostitanu ees, aga mulle nii tundub.

Et siis: lapsepered kindlasti Egiptusesse, ülejäänud võivad sõita omal riisikol kuhu soovivad. :) Ostke jah vahendajatelt nagu Estravel ja Reisiekpsert ja keda siin eespool loetletigi, siis pole endal vaja mitme koraldaja vahet kammida.

http://innovatsioon.wordpress.com/egypt/sharm-el-sheikh/hotellid/

natuke know-howd kulub ostjale ikka ära ;-)

1
0

See kui hotell on natuke, khm mitte just parim, see mind ei häiriks, kuna viibiksin ikkagi enamus ajast basseini või mere ääres kokteili juues ja ilma nautimas. :D Minek ei oleks perega. Hakkan siis teie soovitatud reisikorraldajate kodulehekülgedel surfama. Kuna sõbranna kes tuleb veel kaasa, elab hetkel Dublinis ja ise hetkel Stocholmis siis vb oleks kasulikum reisi alustada hoopis nendest linnadest, kuidas siis pakkumisi vaadata?

0
0

Kas pole siis mitte nii, et võiks vaadata ka lastminute.ee ja sageli on Rootsi firmade reisipakkumised odavamad kui Eesti pakkumised. Mitmele poole on Stockholmist odavlennuga (nt Portugal Faro jt) üsna mugav ja odav minna. Üldjoontes sama kehtib ka GB puhul, suurem turg, rohkem konkurentsi ja seepärast paremad hinnad kui Eesti firmadel.

1
0

"Kuna sõbranna kes tuleb veel kaasa, elab hetkel Dublinis ja ise hetkel Stocholmis siis vb oleks kasulikum reisi alustada hoopis nendest linnadest, kuidas siis pakkumisi vaadata?" Ausalt öeldes on suuremate välismaiste reisifirmade sooduspakkumised tunduvalt soodsamad kui meil siin ükskõik kui soodne pakkumine. Last minute deals from Finland, Sweden and Netherlands http://www.ostamyy.com/travels.htm Et saada septembris-oktoobris sooja merd, siis Vahemere ääres on neiks paikadeks vaid Türgi lõunarannik ja Küpros. Mujal võib merevesi selleks ajaks ootamatult külmaks läinud olla. Lisaks on mujal viimastel aastatel ilm väga heitlik, pilvine ja sajune olnud. Küprosel soovitan Agia Napa kanti, kus ilusad liivarandadega meresopid ja noori rohkem kui mujal saarel. Agia Napas läheb meri aeglaselt sügavamaks ja on kirkalt sini-sinine. Türgis soovitan Alanyat, kus liivane Kleopatra rand, mille ääres suht odavad kõik hinnas 3* hotellid, ja lähedal kesklinnas ööklubid, baarid, ostukeskused ning elu käib. Soovitan samuti kasutada eelpooltoodud tuntud reisibüroode teenuseid. Tihtipeale saab vahendaja (reisibüroo) kaudu soodsama hinnaga kui reisikorraldajalt sama reisi samasse hotelli. Eesti reisibürood ja -korraldajad http://www.neti.ee/cgi-bin/teema/ARI/Turism/Reisibyrood/

1
0

Madis23, meie võtsime Tez kaudu 26.10-02.11 reisi Egiptusesse, hotelli Titanic beatch, hind 4-le (2 täisk+2 last) 1959eur . Reisikorraldaja poolt saime viisad ja kindlustuse tasuta. Kui huvitab lähemalt kirjuta [email protected].

1
0

Nile Delta, Egiptus tundus septembiks veidi palavavõitu veel, mistõttu jäi loetelust välja. Aga see suuresti individuaalne, aga võib esimeseks korraks olla põhjamaalasele ekstreem. Hotellid Türgis või Egiptuses - nii ja naa , kuid minu arvates on Türgis toit ja õlu paremad (ja vein ka).

"Kõik hinnas" reisi korral ei lähe kohalik hinnatase väga korda.

Suurbritanniast leidub vast kõige rohkem häid puhkusepakkumisi ja Rootsist saab Inglismaale ka lihtsalt ja odavalt. Soovitan paluda tüdruksõbral kohapealt uurida.

0
0
Lennupakkumised
Reisikaaslased