2021. aastal on reisimine Austraaliasse küsitav
veigo
veigo
18. jaan 2021 11:29

Rahvusvahelise reisimise lubamine Austraaliast ja Austraaliasse on sel aastal küllalt ebatõenäoline ka juhul, kui märkimisväärne hulk elanikkonnast on Covid-19 vastu vaktsineeritud, ütles TV hommikuprogrammis sealne tervishoiujuht Brendan Murphy. Ega siin väga suurt uudist polegi, sest juba eelmise aasta oktoobris oli Austraalia valituse üsna konservatiivne seisukoht, et piirid 2021. aastal ilmselt ei avane.

Küsimusele, kas Austraalia piiride avamine sel aastal on tõenäoline, vastas professor Murphy, et vastus on pigem "ei", prognoosides, et sel aastal jäävad kehtima märkimisväärsed reisipiirangud. Samas nentis ta, et kogu pandeemia ja viirusega seonduv on sedavõrd kiires muutuses, et pikemaajaline prognoosimine on võimatu. Tema üle kahe-kolme kuu ette midagi ennustada ei julge. Hetkel on tunneli lõpus valgust näha, kuid ära tuleb oodata, kuidas vaktsiin toimib.

Siin juttu, et võib 2022 aastast mõelda ja vaktsineeritud peaks olema: https://youtu.be/cmWyeGxPTwU?t=123

0
0

Räägitakse ka aastast 2023 jne. Aga suht kindel on, et karantiinihotellid jäävad igal juhul, olgu siis 10 või 14 päevaks, seega reisida sinna mingil vähetähtsal põhjusel ei saa kunagi mõttekas olema, kallis ka pealekauba. Turiste vaevalt nendel tingimustel üldse palju saabub. Räägitakse erandi loomisest Uus-Meremaale ja Hiinale.

0
1

Austraalia meedias nimetatakse riiki hermit kingdom (riik, mis on ennast vabatahtlikult otsustanud muust maailmast isoleerida).

0
0

Karantiinihotellide jätkumine sõltub sellest, kas vaktineeritud inimesed on viiruselevitajad või mitte. Hetkel ei ole veel piisavalt andmeid, et saaks kindel olla, et vaktsineeritud inimesed ei nakata teisi.

0
0

Austraalia probleem on Hiina ja muud Aasia riigid. Tööränne, mida võiks võrrelda Eesti ja Soome vahel toimuvaga.

0
0
Reisikindlustus – milleks? Mul on Euroopa ravikindlustuskaart!?
If Kindlustus
Sisuturundus
Reisikindlustus – milleks? Mul on Euroopa ravikindlustuskaart!?
Kuidas muuta reisifotod unustamatuteks mälestusteks?
PrintMeEasy
Sisuturundus
Kuidas muuta reisifotod unustamatuteks mälestusteks?
Lennupakkumised
Foorum
Reisikaaslased