Hommikusöök on kindlasti pea kõigis hotellides olemas. Toitlustamine on Changil seinast seina ja läbisegi, ei ole koondunud kalliteks ja odavateks piirkondadeks. Võid süüa oma nuudleid 250 bahtiga eliitrestoranis, võid süüa seal kõrval 150 bahtiga vähemviisakas kohas, paar maja edasi 100-ga pererestoranis või otse eliitrestorani eest tänavalt võtta 50-ga sama asja.
Peaaegu võimatu on Tais süües naatriumglutamaati vältida. Kaks ainsat võimalust ongi eliitrestoranid, kus osatakse piisavalt inglise keelt, et neile selgeks teha, et sa seda ei soovi (kuigi 100% garantiid see ei anna, sest Tai kokkade arust toit ei maitse hästi selleta). Teine võimalus ongi just tänavatoitu süüa ja paluda, et Rotdeed (naatriumglutamaadiga maitseainesegu, mida kamaluga lisatakse kõigile toitudele) ei pandaks - ja jälgida, et kokk seda tõesti ei teeks. Siis seda natuke ikka saab, sest eks pann oli eelnevalt koos sellega, aga vähemasti mitte nii tapvas koguses nagu tavaliselt.
Ja kolmas võimalus on lihtsalt vaikselt leppida sellega ja mitte mõelda, et Tai toidud on head naatriumglutamaadi pärast.