airbalticu kampaania.

Eelmise aasta sügisel sai kampaania maha magatud. Kuidas oli siis saadavus reisides mitmekesi? Soov perega (2 last) suvel kas Kreekasse või Horvaatiasse.

Mis pileteid ja sihtkohti teised sihivad?

0
0
1
234

Ma ei ütle :) Igatahes, peaks olema piisavalt eksootiline ja konkurents olematu.
Maksuameti suudavad inimesed kokku lasta, eks näeb, kuidas Air Baltic valmistunud on.

2
0

Reaalne vajadus on Malaga-Tallinn, mis hetkel maksab 210 eurot. Ainuke alternatiiv oleks SAS, mis 110 eurot, kuid seal 4h 40 min Stockholmis ümberistumine ja antud varianti ei kaalu. Seega kui AB kuni 120 eurot saaks, oleksin väga rahul, kuni 150 eurot oleks ok. Muus osas vaatan, mida pakutakse.

Aga vahemärkusena mainin, et ostsin eelmine aasta sama kampaania ajal piletid TLL-CPH kahele, kokku 90 eurot. Kahjuks ei saanud minna ja 2 päeva enne lendu mõtlesin, et tühistan piletid ära, no lihtsalt selleks, et las müüvad kellelegi teisele need vajadusel. Tühistamise ajal küsiti, kuhu raha tagasi soovin. Ma mõtlesin, et see on mingi formaalsus ja süsteem ehk ei tee vahet erineva broneerimisklassi piletitel vms. Aga üllatus üllatus, mõne päeva pärast tuli AB poolt 68 eurot arvele. Ma siiamaani ei saa aru, mis alusel ja miks mulle raha tagasi maksti, tundub täiesti ebareaalne, seda enam, kuid oled 45 eurot edasi-tagasi lennud eest maksnud :D

2
0

TLL-IST 36.99€ Aga nüüd jälle panges, muud ei jõudnudki vaadata.

0
1

absoluutselt ei saa sisse....

hiljem.......lõpuks ostsin läbi seat24.fi. hind oli sama mis AB. hommikul sain ühe lennu veel täitsa rahulikult osta 7.30 ajal.

1
0

Umbes on, sai õnneks RIX-TFS ära võetud 180 eur edasi-tagasi

0
0

00.00 alates.. no mitte midagi ei saa tehtud -.-

0
0

No lõpuks vist hakkab tööle. Õnnestus maisse osta 2 piltetit Tallinnast Rooma, 98 eurot nägu.

0
0

Taas tore kampaania. Saime perele(2+2) ühe otsa piletid Prahasse 150 eur eest, koos pagasiga. Pole paha :)

2
0

1.5 h refreshimist öösel ja lennupiletid neljale RIX-PMI 132€/nägu tavapärase 327€ asemel - elu on ilus!

1
0

Ma läksin öösel magama kui midagi ei toimunud, nüüd võtsin hommikul kõik mida soovisin, oli pileteid vabalt saada. Nii Maroko, Sitsiilia kui Macedoonia, hinnad on tõesti head, sai kevad ja suvi ära täidetud.

1
0

Suht kohe oli koomas. Nii palju kui mina nägin, siis kõige odavam 1-otsa pilet KIV (Moldova) oli 170€. Suveks on pileteid ka 75€ ots. Lubatud 22€ pileteid ei õnnestunud näha.

0
0

Kusjuures Moldova tuli lahti klikkida ja mingeid kohti veel, kalendris olid valed hinnad. Vaatasin alguses samuti, et panevad kirvest ja pakuvad soodsalt ainult päev varasema stardiga pileteid st vähemalt suvel oli seda 69 EUR edasi-tagasi saadavust ilusti.

Kuna endale meeldib valgetele laikudele kaardil keskenduda, siis Kosova. Öised saabumised ja lahkumised küll esimene eelistus ei ole, aga elab üle.

0
0

Ma ei saa seda Moldova detailsemat infot kuidagi vaadata:
Keskööst alates ei ole õnnestunud kuupäevavalikutest edasi kulgeda

0
0

Ma ei ole ühelgi lehel näinud nii palju erinevaid erroreid.

4
0

Kes kohe soodsaid piletihindu ei näe, ärge heitke meelt. Õiged soodsad hinnad ilmuvad mõnel juhul nähtavale alles selles vaates, kus lendude kellaaegu saab valida.

1
0
1
234
Lennupakkumised
Reisikaaslased