airbalticu kampaania.

Eelmise aasta sügisel sai kampaania maha magatud. Kuidas oli siis saadavus reisides mitmekesi? Soov perega (2 last) suvel kas Kreekasse või Horvaatiasse.

Mis pileteid ja sihtkohti teised sihivad?

0
0

RIX-KIV 04.05
KIV-RIX 07.05

Kuna mineku hind tõusis 150€ peale, mõtlesin teha open jaw läbi Bukaresti. Kui pileteid eraldi osta, siis tõstab Air Baltic hinnad kahekordseks ja lõpuks teeb sama välja, kui edasi-tagasi pilet osta.
No ei sobi mulle see läti mõttemaailm.

Kas Air Balticu kodulehelt multi city varianti osta ei saa?

0
0

Sain piletid Nizzasse ostetud ja makstud. Ekraanile tuli ka kinnituskood, aga emaili pole veel saanud. Paypal'ilt sain info, et makse läks läbi. Praegu broneeringute alt näitab server errorit aga ühe teise reisi bronni näitab ilusti. Loodan, et saan ikka need piletid...

0
0

Jaanus, open jaw variantidega nad jah mängida ei lase. Vähemalt soodsalt mitte. Ma eelmine aasta katsetasin mitmeid variante Balkani kandis, aga hinnad olid kohe sedavõrd kallimad, et mõte kadus.

Aga ei nurise TLL-KIV-TLL 68€ üle.

0
0

No see on näiline, kui vormistama hakkad, siis saad vastu hambaid. Ei ole õnnestunud päeva jooksul otse AB lehelt osta.

1
0

Sain ka päeval piletid ostetud, tuli ka error peale makset,a pangast läks maha. Kirjutasin neile, palusid õhtul uuesti kirjutada,kui ikka pole kinnitust jõudnud. Kirjutasin õhtul uuesti, küsisid maili ja kinnitasid siis,et broneering olemas ja palusid kannatust kuni kinnitus kunagi jõuab.

0
0

Võtsin ka nüüd õhtul veel Moldova. Hindasid 68 EUR on, jooksis normaalselt kuni broneeringu numbrini, ainult e-postiga kinnitust pidi veidi ootama.

0
0

Hommikul pool 8 sai ilusti osta ning valik oli ka olemas täpselt nii, et sai mugavalt pikki nädalavahetusi võetud.

Ainus asi, mis mul ei toiminud, oli reisijate arvu muutmine kui kampaania lingi kaudu sisse minna. Siis oli vaikimisi üks ja seda muuta ei saanud. Esileht - broneeri reis kaudu sai kõik normaalselt tehtud.

0
0

Pole kordagi olnud probleeme AB lehele sisse logimisega, ostmisega. Sain ka hea hinnaga Londonisse ja Sloveeniasse endale ja lastele( teismelised )

Päeval käisin veel mitu x piilumas ja mõtteid mõlgutamas ja soodsaid hindasid oli igal varjandil, mida proovisin. Ok lennuaegadega.

1
0

Ma ei saa üldse midagi aru. Kirjutab, et otselend - valin ja siis tuleb läbi Riia jne ja lendad kokku like 13h... Kui valikumenüüs on otselend siis miks ta ei anna mulle otselendu? Vaatasin TLN-Hieraklion augusti lõpus.

Aga ma kunagi pole ABga midagi head saanud (( Mingi ebaõnn.

0
0

Otselend on kalendrivaates ainult nendel päevadel kus kuupäeva juures on üleval roheline või must kolmnurgake.

5
0

Kahjuks kevadel Malagasse Tallinnast pole eriti soodne?Ainult algusega Riiast norm hind.Kas peale uut aastat ka veel AB sooduskampaaniat teeb?Lisan, et ostsin maisse Malaga piletid algusega Riiast.Tagasi lend jääb hilisemaks valikuks.Ilmselt siiski otse,aga kallimalt.Keegi teab,kas tagasi ka müüa saab,kui ei lenda?

0
1

Selliste hindadega kampaania on kord aastas.

1
0

Kas siin kampaanias midagi märts-aprill perioodi ka oli?

0
0

Minul toimis liiga hästi, võibolla õnnestus osta paar piletit liiga palju :)

5
0

Kevadeks oli Malagasse küll soodsa hinnaga pileteid. Aga need said üsna kiirelt otsa. Aprill ja mai eriti kiirelt. Märtsisse oli veel ka eile päeva teises pooles saada, samuti suveks ja sügiseks. Eelmise aasta kogemus on, et peale seda kampaaniat paremaid pakkumisi Air Balticult rohkem ei tulnud (Lendan seda otsa regulaarselt ja hoian pakkumistel silma peal)

Põnevamate/soojemate sihtkohade otselennud tundub, et on praeguseks hetkeks suht läbi müüdud. Samas Euroopa suurlinnadesse (Pariis, London, Berliin jms) on hea hinnaga pileteid päris palju saada kui kuupäevade osas vähegi paindlik olla.

Hea kampaania igatahes :)

2
0
Lennupakkumised
Reisikaaslased