Eile õhtul oli Balkani eri linnadesse veel päris mitu alla 100€ edasi-tagasi pakkumist. Ühe võtsin siis ka ise ära järgmiseks sügiseks. Kinnitus meilile saabus paari tunniga.
Eelmise aasta kampaania ajal jäin päevakese hiljaks ja sain sügisesele lennule vaid mineku hea hinnaga; tagasituleku eest maksin lõpuks kui pool aastat hiljem pileti ostsin 4x rohkem.
@neandertaal, kiire kõrvaline remark. Nii ja naa. Olen teinud vahendajate kaudu läbi aegade vähemalt üle 150 broneeringu, sh üsna kummalisi multi-city kombinatsioone väljaspool Euroopat.
Mitte ühelgi korral pole olnud vahendajaga probleeme, v.a. ühel korral, mil pidi 6-7 päeva broneeringunumbrit ootama, ent sel juhul oli tegu magusa veahinnaga ka.
Ma ei proovi kellegi isiklikke kogemusi pisendada, aga pidevat vahendajate maha tegemist ei mõista.
Toon alati näite Lufthansa kohta veebipõhisest "kaebusteraamatust" (kuna see sisaldab kallutatud valimit rahulolematutest klientidest) Trustpilot.
Keskmine hinne on pea 10 000 hinnangu pealt 1,2/5. Kui neisse süveneda, siis arvestatav osa neist räägib kommunikatsiooni puudumisest ja rahast igavesti ilma jäämisest.
Seega, kui läheb kapitaalselt metsa, siis nii lähebki. Ja seda sõltumata sellest, kas ostad otse lennufirma kodulehelt pileteid või vahendaja kaudu.
Või siis ei lähegi midagi metsa ja oled täitsa õnnelik oma MyTripide ja Kiwidega.
Mina olen samuti pigem läbi vahendajate ostnud. Covid perioodil hakkasin võimalusel eelistama otse lennufirmast ostmist. Air Baltic tegi aga kõik endast olenevalt, et keegi nende suure kampaania ajal nende käest ei ostaks. Minu reisiplaanid jäid katki - ei tahtnud vahendajate kaudu osta ja eeldasin, et kui lihtsurelikele on müük suletud, siis ei toimu müük ka läbi vahendajate. Kahjuks mitte. Sellel ajal, kui mina närviliselt ootasin, müüdi mu soovitud piletid läbi vahendajate ära. Lõpuks ostsin ka endale mõned piletid ja seda kõik läbi vahendajate.
Mõttekoht Air Balticule - kui sellises mahus kampaania teha, siis võiks olla valmis ka tulemustega toime tulema.
Niikaua kui reisid toimivad enam vähem plaani järgi, siis vahendajatega ei ole ka probleeme, mul ka esimesed mõnikümend reisi probleemideta läbisid.
MyTrip'ist sain oma kovidi ajal tühistatud piletite raha umbes 1,5 aasta hiljem tagasi. Kokku telefoni ooteliinil pidin istuma üle 15 tundi. Igal etappil tegod nad vea, mis nende süsteemis minu keissi ootele pani ja asi ei oleks kindlasti ilma sekkumiseta edasi liikunud.
Ja siis hakkasid üle ühe probleemid tekkima.
Üldiselt nüüd ei vali vahendajad, kuid nende kaudu hind vähemalt 40% odavam ei ole. Ja piletitele alla 150 EUR ka ei kaalu.
PS: Lufthansa 1,5/5 on täiesti teenitud. Infosüsteemid konkurentidest umbes 5 aastat maas. 30% euroopa reise jääb hiljaks. Kommunikatsioon ainult telefoni teel, seega ei jää sul argumente nendega kergema vaevaga vaidlemiseks. Ainus pluss alati maksvade hilinemise ja ülebookingu tasud korralikult välja olen juba saanud nende käst mõne tuhande saanud.
Kampaania hetkel märkasin soodsaid pileteid. Liikusin nii kaugele, kui võimalik, kuid osta ei olnud võimalik. Kuna hinnad hakkasid tõusma, sooritasin ostu läbi vahendaja. Ja nii mitme sihtkohaga.
Nüüd spämmib AB mind iga päev nende sihtkohtadega, teatades, et soodsad (algsest 2-3x kallimad) piletid minu vaölitud kuupäevadele on kohe-kohe otsa saamas ja ma võiksin ikka oma ostud lõpule viia.
Kuna unsubscribe ei taha panna seoses võimalike teavituste jms, siis kuidas vältida neid igapäevaseid ahastavaid hoiatusi iga sihtkoha lõikes, millega ost nende lehel sooritamata jäi?
Hei
Enne kui mingeid nuppe vajutama hakkan, küsin kogemust kuna endal see puudub.
Ostsin airbalticu kampaania ajal piletid Tallinn- Veneetsia-Tallinn, ümberistumisega Riias 12-16 august.
Nüüd tuli info, et Riia-Veneetsia lend 12.08 ja Veneetsia-Riia lend 16.08 on tühistatud. Tallinna lennud toimivad.
Vaatasin , et soovitud kujul lend toimiks 13-17.08.
Minu küsimus: kas lendude muutmine toimib üldse nii, et saaks ka toimuvat Tall-Riia lendu muuta st tõsta järgmisele päevale või lubatakse valida uus lend ainult tühistatud Riia-Veneetsia ja tagasi suunal.