airbalticu kampaania.

Eelmise aasta sügisel sai kampaania maha magatud. Kuidas oli siis saadavus reisides mitmekesi? Soov perega (2 last) suvel kas Kreekasse või Horvaatiasse.

Mis pileteid ja sihtkohti teised sihivad?

0
0

Hommikul toimis, praegu on vist kõik reise ostmas - midagi ei liigu.

Üldiselt oli nii, et kui valitud kuupäevadel näitas kalender ca 180 või nii hinnaga maksumust, siis "vaata lende" valides tulid pakkumise hinnaga lennud välja.

1
0

Ma ostsin kõik kell 7 hommikul, kõik toimis ilma ühegi errorita. Samas märkasin, et kui edasi-tagasi pileteid ei tule soodushinnaga ette, siis tasub võtta üks ots sinna ja tagasi või vastupidi, teha mitu vahetust. Vahepeal välja logida ja siis tulevad juba uued kuupäevad, minu arust seal käib vahetamine ja hinnastamine koguaeg. Kui muidu Sitsiiliasse juuliks ei olnud, siis järgmisel korral tuli, algul pakkus ainult kolme kohta, aga hiljem sai ka neljanda koha juurde. Ma kasutasin vahepeal kahte akent korraga, sai kiiremini tehtud.

1
0

tuhanded kontorirotid jõudsid tööle arvuti taha kell 9...loogika et kõik nüüd umbes :))

0
0

Ma ostsin öösel 2 paiku ja töötas, 2 korda pidin otsast alustama, aga soodushind oli alles kuupäevadele klikkides. Sain Rhodosele 136€ / inimene augustis .Mul oli aega tegeleda kuna ise puhkusel ja Ibizal praegu. Eelmine aasta sama kampaaniaga ostsin Kreetale ja käisime selle aasta augustis.

0
0

Kohe kui pakkumine algas õnnestus osta piletid Viini ja Malagasse.
Siis u 0020 jooksis Airbalticu leht korralikult kokku.
Pärast u 2 paiku ostsin veel ühed Malaga piletid aga hommikuks oli raha kontol tagasi ja bronni enam polnud. Selle hinnaga pileteid ka mitte. Sai siis Riiast algusega võetud ja uus broneering tehtud.
Lõpp hea kõik hea :D

0
0

Lennuaegu ja hindu saab kontrollida ka momondo/skyscanneri vahendusel. Ostmiseks suunab siiski AB lehele tagasi aga aegade vaatamiseks abiks ikka.

0
0

AB leht lootusetu, aga vahendajate kaudu näitab suht sarnaseid hindu. Huvitav, kui osta näiteks Mytrip kaudu, kas võib hiljem mingi jama olla?

0
0

Hommikul kell 8 töötas väga normaalselt. Malagasse said piletid ostetud.

0
0

Ma nüüd päris iga minut ei proovi, aga erinevates kohtades toppab ööst saadik.

Hetkel jõuan pagasi ja lisateenuste juurde ja nupp "Continue" lihtsalt ei tee midagi.

Näib, et vähemalt hetkeks on müük peatatud.

0
0

Ma olen samas kohas praegu kinni. "Continue" ei reageeri.

1
0

Kuulge, isegi see tripi teema siin on vahepeal aeglane, mis siis AirBalticu lehest rääkida:)

Ennast huvitavad vaid piletid Berliini ja Tenerifele. Samas, Berliini saab umbes sama hinnaga (küll väiksema pagasiga) Ryanairiga ka ja Tenerife pole selline unistus, et kindlasti peab seekord saama.

0
0

Leht ei pidanud külastajatele vastu ja hetkel maas.

0
0

Ma sain BudgetAiri kaudu piletid Tivatisse kätte, aga kuna sain samal hetkel, kui leht muidu maha läks, siis ei tea, kas ikka saan meilile piletid pärast. Loodan, et neil errorit polnud.

0
0

Ooot oot, head lõunanaabrid, nii seda äri ei aeta. Continue ikka ei tööta, aga hind... see on kolmekordistunud. Odavam on võtta mistahes letihinnaga konkurent, kui "kampaaniahind" Air Balticult.

0
0

Olen ka päev otsa proovinud. Balticu kodulehel pole kordagi veel maksmiseni õnnestunud jõuda.

0
0
Lennupakkumised
Reisikaaslased