See info sai juba nädal tagasi ühe teema all kirja pandud, aga eraldi teemana on sellest ilmselt rohkem kasu.
Ehk siis 15.-18. okt 2008 on järjekordsed Stockmanni "Hullud Päevad" ja selle raames nagu juba tavaks saanud, pakub Finnair soodsaid lennupileteid.
Lisaks palju lende erinevatesse Euroopa linnadesse, hinnad alates 2400-3100 EEK.
Reisimisperiood 20.10.2008 - 22.03.2009
*Pekingi reisimisperiood alates 03.11.2008
Hinnad kehtivad ainult Hulludel Päevadel 15.-18.10.2008 Hinnad sisaldavad edasi-tagasi lende alates Tallinnast ja kõiki makse. Piletite väljaostmine ja broneerimine peab toimuma samaaegselt. Reisimise kuupäevad ei ole muudetavad ja piletid ei ole tagastatavad.
Soome saidil www.hullutpaivat.fi on sarnased sihtkohad ning hinnad, nii et marti384 ilmselt teab, millest räägib. Mul on omakorda ettepanek, et moderaatorid, kellel on õigus siin poste kustutada, teemasid lukku panna ja muidu domineerida, võiks kõigile teada olla, nagu Flyertalkis. Samuti võiks "moderaator" nende nime juures ka märgitud olla, muidu on veidi ebaaus.
Oskab ehk keegi ennustada, kas on lootust saada jõuluks või aastavahetuseks selle pakkumisega Indiasse? See nimelt ainuke aeg kui minna saaks. Tundub, et vist ei jää mul muud üle, kui ikka kohale sõita Lõuna - Eestist ja siis jääb ehk järjekorras seismise rõõmgi. Kui just kedagi tuttavat tln ei leia, kes seda minu eest tahakas teha!
Selline tähelepanek ka, et kui varem on olnud minu teada Hullud Päevad nii Soomes kui Eestis samal ajal, siis seekord on Soomes 8.-11.okt, Eestis aga 15.-18.okt.
Ma isiklikult arvan, et see võib väga oluliselt vähendada eestlaste jaoks neid odavaid lennupileteid, sest paljud sihtkohad on nii Soome HP kui Eesti HP ajal samad.