See info sai juba nädal tagasi ühe teema all kirja pandud, aga eraldi teemana on sellest ilmselt rohkem kasu.
Ehk siis 15.-18. okt 2008 on järjekordsed Stockmanni "Hullud Päevad" ja selle raames nagu juba tavaks saanud, pakub Finnair soodsaid lennupileteid.
Lisaks palju lende erinevatesse Euroopa linnadesse, hinnad alates 2400-3100 EEK.
Reisimisperiood 20.10.2008 - 22.03.2009
*Pekingi reisimisperiood alates 03.11.2008
Hinnad kehtivad ainult Hulludel Päevadel 15.-18.10.2008 Hinnad sisaldavad edasi-tagasi lende alates Tallinnast ja kõiki makse. Piletite väljaostmine ja broneerimine peab toimuma samaaegselt. Reisimise kuupäevad ei ole muudetavad ja piletid ei ole tagastatavad.
tegelikult on nii - saad numbri, kui sinu number ilmub tabloole, siis lähen ja vormistad piletid, siis saad paberid ja lähed kassasse maksma. Kassas võid maksta - kreedit-,deebetkaardiga ja sularahas. Ja üks järjekord on miskipärast ilma numbriteta ja maksta saab ainult kreeditkaardiga. Makseaeg - võid maksta ka homme, öeldi meile.
Maksta peaks saama kuni hullude päevade lõpuni st reede õhtuni. Nii väitsid kohalikud tädid. Hommikul oli päris jube (minu esimesed hullud päevad) aga piletid tõin ära, mille järgi sinna läksin. Lisaks üks finnairi tibi mainis, et müügil on kõikide lendude kõik kohad nende hindadega ei tea kas see ka tegelikult nii on.
Ma juhtusin eile hommikul Stockist mööda sõitma...irw. Kas Te tõesti käisite seal sees ka või??? Kas tõesti muud võimalust pole soodsaid pileteid osta, kui hullunud higistavas peldikupaberirulle tassivas inimkarjas rüseledes? Masendav. Mingi mõne kilo pärast ma vist küll sellist kadalippu läbi ei viitsiks teha. Palun vabandada mu ülbust!