2020 veeb.-märts KUHU minna?

Tere, häbi veidi isegi alustada teemat! :) Oleme käinud 20+ aastat mööda Aasiat ... Soov oleks u. aasta pärast veeb-märts külastada midagi muud. Vesi peab olema soe (+27) ja sukeldumine v. snorgeldamine soovitatav. Kuhu minna soodsamalt ... ainult lend sellel ajal?!  Lõuna-Ameerika, Kariibid? Aafrika? 

1
2

Sri Lanka ja India ka ju Aasia :)Aga miks mitte mõni riik Lõuna- või Kesk-Ameerikas? Aafrikas Tansaania? Kariibid: mõni sealne saareriik, Kuuba...Mina vaataks, kuhu hea hinnaga piletid tulevad ja otsustaks siis

0
0

Lihtsalt enda näitel pakuks Sao Tome-Principe. Tundub olevat soe koht. Otse lennuühendus Lissabonist TAP-ga. Saab ühendada Lissaboni linntripiga. Sai meeltesegaduses 2020 veebruarisse bronnitud, seega minek. Lastel sai Taist kopp ette (valus mõelda, et minul oli samas vanuses Soome suurim unistus :-) )

1
0

Sa ju vastasid oma küsimusele ise ära: võtagi midagi muud :)(Btw, India on ka Aasias.)

0
0

Andsid ise hea vastuse. Ise sel perioodil olen külastanud Kuubat ja Barbadost.  

0
0

Peale Aasia olen ise käinud sellisel ajal Costa Ricas ja Tansaanias (Safari+ puhkus Sansibari saarel). Mõlemad olid väga mõnusad kohad. Ka veel võib minna USA Neitsisaartele ja Puerto Ricosse või Dominikaani.

0
0

Tansaania?

0
0

Ilmselt läheb selle peale et kuhu huvitavasse sihtkohta piletid tulevad soodukaga :D Ootame vaatame...Taisse paar aastat vist enam ei lähe ja Malaisiasse ka mitte :) Balile enam ammugi mitte ...See Kuuba tundub kuidagi keeruline , lugedes foorumit ja blogisid...Puerto Ricos ma midagi erilist ei näinud, käidud.Dominikaan oleks küll huvitav kui pileteid oleks norm hinnaga...Tansaania  590.- KLMiga hetkel

0
0

Kuuba keeruline!? Anna mulle väga hea hinnaga piletid ja ma lähen sinna kohe tagasi! Kuuba ja Myanmar on 2 mu kõige eredamat reisimälestust!Tansaaniasse on saanud ka (normaalsel ajal ostes) piletid mingi 360 Tallinnast (Nairobisse), vt tripi reisipakkumiste ajalugu! Võid kaaluda ka sihtpunkti Sansibari või Dar Es Salaami: pilet küll kallim, aga ära jääb Keenia viisa ja bussisõit ja võib-olla veel mingid kulud

0
0

Roheneeme saared äkki?

0
0

Meie käisime selle aast veebruaris Tansaanias Türkishiga. Lendasime Dar Es Salaami. Pilet oli 504 euri. Türkish pakub päris tihti soodsaid lende.

0
0

Saabusin just paar päeva tagasi Kuubalt ja kindlalt julgen soovitada. Lennupiletid ostsime 4-5 kuud ette hinnaga 582 eur inimese kohta. Reisi algus Tallinnast koos kahe ümberistumisega ehk läbi Frankfurdi ja Panama. 

0
0

Käisin Kuubal 2018, seal riigis ei ole küll midagi keerulist. Kõik toimib, takso uksest ukeni, kohalik buss (tihti küll välja müüdud), kellast peetakse kinni (vahest küll 10 minutilise hilinemisega), öömaja saab iga kell, süüa saab ka. Minu senine lemmik.

0
0

Kus te Kuubal käisite? Mida ja kuhu võiks vaatama minna? Havana kindlasti aga milline rand on hea? 

0
0

Lõuna-Aafrika vabariik, Mehhiko Kariibid - nt kas Dominikaan, Puerto Rico või väiksemad saared (US Virgin Islands on suurepärase looduse ja randadega, aga tegevuste poolest igavavõitu). Costa Rica, Peruu? Oleneb, milliste huvidega lapsed on, sest nendega peab ka arvestama :) 

0
0

Kuuba on sel ajal väga hea, ise olime nüüd veebruaris (postitusi alles riputan üles):http://maemaailm.blogspot.com/search/label/KuubaVeebruaris on hea ka nt Mauritius, Brasiilia. Kuuba ja Mauritiuse oleme võtnud türklastega, Tallinnast ja ümberistumine Istanbulis. tavaliselt ootame mõnd kampaaniat ja siis oleme edasi-tagasi saanud nii 550-600/nägu.Kuubal on palju kauneid randu, vesi nagu supp (ka külmavaresele :)) Lääneinimesele harjumuspärast ülearendamist muidugi ei ole (kellele see on oluline), et rannabaar rannabaaris kinni ja kümneid aktiviteedivõimalusi rannas, seda ei tasu oodata. Rannad on just sellised väikesed, eraldatud, pooltühjad. Kuuba on ülivinge, eksootika ja nostalgia käsikäes. 

0
0
1
2
Lennupakkumised
Reisikaaslased