Eile ütles Kaleva Traveli esindaja Äripäevale Estraveli kampaania teemal antud intervjuus, et nad võiksid "kasvõi homme teha ise samasuguse kampaania, kuna reisifirmadel on olemas informatsioon, kust selliseid pileteid saab. Lennufirma müüb neid pileteid avalikus süsteemis". Ja nad pidasid oma sõna! Vt www.kalevatravel.ee/105070
Tere, Olen broneerinud samad sihtkohad samaks ajaks, kuigi tagasitulek on mõned päevad hiljem. Callipso, võtaks hea meelega vastu su kutse ühineda:) Hetkel olen üksi ja seetõttu veel pisut kahtlen, kas ostan ikka piletid välja või mitte. Üksi natuke nukker seigelda. Keegi headest sõpradest ja endistest reisikaaslastest ei suutnud nii kähku reageerida, kui vaja. Täna aga selliseid aegu soodushinnaga enam ei saa. Seda enam oleks nüüd kahju sõidust loobuda. Palun saada oma meiliaadress, võtan kindlasti ühendust. Olen varemgi korra USAs käinud ja seigelnud 10 päeva Läänerannikul. Peale selle on mul hulgaliselt muid erinevaid reisikogemusi, alates seljakotireisidest ja mägimatkadest kuni rannapuhkuseni. Juhul, kui siin leidub veel teisigi, kes samal ajal sõidavad, andke samuti teada. Seltsis segasem:) Minu marsruut on järgmine: 13.03.2009 õhtul Stockholmi 14.03. Stockholm-London-NYC 17.03. NYC-Miami 23.03. Miami-Puerto Rico 28.03. Puerto Rico - NYC-London-Stocholm-Tallinn Tagasi Tallinnas 29.03 õhtul. Ootan vastust kindlasti enne 29.03., kuna see on viimane piletite väljaostmise päev.
Tervitades kõiki rännumehi:) Margit