Kas keegi on veel täheldanud, et Garmin pakub kohalejõudmise ajaks ulmelisi aegu? Nägin, et kui reaalselt kulus mingi teekonna läbimiseks 45 minutit (umbes 50km), siis Garmin aga pakkus 25 minutit? Nii palju kui TomTom-i aegu olen näinud, siis need on hulga reaalsemad olnud. Mõtlesin, et see Regio kaardi viga, kuid kord Itaalias käies oli ühes autos samuti garmini navi, kus kahjuks samamoodi pakuti saabumise ajaks kõvasti varasemat aega.
Kas keegi pole juhuslikult leidnud lahendust probleemile, kui Tomtom GO 720 koos NavCore ver. 8.302-ga ei taha luua üle telefoni sinihamba GPRS ühendust. Vanema Navcorega (7.221) GPRS töötas, kuigi pidi ootama ära pika "wizardi" timeoudi. 8.302-ga tuli ka pikk paus telefoni GPRS-ga paaritamisel, kuid siis tuleb veateade ja ühenduste ei looda. Operaatoriks on EMT ja telefon on Nokia Symbianil baseeruv seade.
Huvitav on ka see, et dockis olles ei saa läbi GPS emulaatori ka onlain-teenustele (ilmateade jne.) ligi, vastuseks on "serveri viga". Vanema Navcorega töötas ka see featuur ...
Kasutasin mingit Garmini mudelit USAs ja kokkuvõttes kõik sujus. Olid mõned vead, kuid pigem oli see liikluse ümberkorralduses kinni, kohalejõudmise ajad olid ka täiesti mõistlikud. Hetkel on mul kasutuses Tomtom 720 ja need ajad, mida ta pakub, on ulmelised. Täna arvas ta, et Tallinn-Pärnu maanteel kulub mul 125 km läbimiseks üle 2 h. Aeg tiksus paika alles 7 km enne sihtkohta jõudmist. Eesti kaart on ka ettekujutuslik, maapiirkondades võib ikka tõsiselt hätta jääda.
Proovisisn oma hiina 7" GPS-ile uut eesti kaarti panna, (leidsin mingi 2009.02 versiooni) pärast pikka punnimist jõudsin järeldusele, et vaja uuem IGo panna. Pusisin siis jälle nende kallal ja ei tahtnud üksi asi õnnestuda. Kõige tipuks nüüd aparaat ei taha üldse töötada- ilmselt ei käivitu see winCE seal. Mingi kiri seal pool hiina keelse ala et win explorer jne. Kas keegi oskab öelda kas meil mingeid spetse on kes suudavad seda arstida? Oleks jube tänulik infi eest!
Lahendasin probleemi ära- aku tagant ära tund aega!
kidek: "suht viimane" on suht abstraktne mõiste. Pane versiooninumber kirja!
naksitrall: jah!
Alustasin seda teemat viginaga, et iPhone'ile pole normaalset navisofti. Esimese pääsukesena on Navigonilt nüüd MobileNavigator Europe saadaval. :) Hõivab telefoni mälust 1.65 GB ja maksab hetkel $140. Juuni lõpuni oli minu mälu järgi alla $100, seega tuleb ehk sooduskampaaniaid veel. Seda enam, et konkurendina peaks TomTom'i versioon ka kohekohe turule tulema.