2026 reisi plaanid

Täna on muidugi 30.10, aga ma olen juba 2 2026 reisi paika pannud. Tegelikult tean ka 3-ndat- puhkusereisi - septembris, aga pakkumist pole veel onud. Nii et - 2026 märts Bali - Berger reisdega. 05.07 - London- Šotimaa Germaloga. Ja nagu tavaliselt september - rannapuhkus. Ootan Germalo - de Sol pakkumist. Kuigi saan vene keelest väga hästi aru, siis mälu ei too tagantjärgi kõike kuuldut tagasi.Seepärast loobusin Novatoursi Hispaania pakkumistest. Loodan, et kõik sujub.

Väga palju pole veel paika pannud (planeerin hetkel alles 2025 LAV reisi) aga 2026 on plaanis:

1) Veebruaris 4 nädalat Sri Lankat
2) Märtsi lõpus linnareis Rooma
3) Aprilli koolivaheajal Sardiinia

4) Mais lastega Pariisi Disneylandi

5) Juuni alguses Viini linnareis

Juulis tahaks teha väikese tripi, hetkel mõtlen, et kas võtta ikkagi ette Põhja-Soome ja Põhja-Norra või näiteks UK ringreis või Iirima.

Sügise peale pole üldse veel jõudnud mõelda.

0
0

1) Jaanuaris suusareis Austriasse (abikaasa ja poeg ja teised mees-esindajad) ja mina ilmselt suundun Egiptusesse päikest võtma...loodan viimase hetke pakkumise peale :)

2) aprilli algus munadepühad lühike hiking trip Chamonix piirkonda

3) mai algus abikaasa sünnipäeva raames Champagne piirkonna külastus

Pikemad reisid veel planeerimata sest veidi sõltume, kuidas pojal 12 lõpetamine läheb ja kuhu edasi: kaitsevägi vms... Eks näis :)

Lugesin huviga, mida teised kirjutavad ja mida ma hakkan googledama järgmise ´´kohvipausi´´ ajal - Lõuna-Korea suusapuhkust. Ise elu sees poleks selle peale tulnud :)

2
0

Märtsis soleerin Filipiinidel 3 nädalat ja plaan on leida ka soodsaid pileteid sügise poole Jordaaniasse. Kui märkad, anna teada.

0
0

Minul on ka 2026 aastaks juba esimeseks pooleks plaane:

veebruaris pere ja koertega Rukale suusareisile
aprillis perega Dubaisse
juunis sõbrannaga Londoni lühitrip
juulis perega Amsterdam

..ja päris ausalt.. siin lugedes sain endale kirja uueks suveks Norrasse autotripi ka. Aitäh tripikad!

sügis/talv on veel täitsa puutumata. Kipitab hinges sügisene Edinburgh ja kuskile sooja tahaks ka minna aasta lõpus..aga puhkepäevad on vist otsas...

0
0

Plaanid 2026 on sellised, kuidas teoks saavad, eks ole näha:

1. Aastavahetus Türgi, Antalya 7 päeva, tagasi jaanuari alguses

2. märts - Poola, Krakow, ostetud nädalalõpu reisi piletid WIZZi uue liini pakkumisega

3. aprill, lihavõtted - ostsin AirBaltic piletid Sloveenia, Ljubljana, mis seejärel AB poolt tühistati ja võtsin raha tagasi, praegu vaatan uut sihtkohta ja loomulikult mõne teise lennufirmaga

4. aprilli lõpp-mai algus - Jaapan, Tokyo, plaan osta Lõuna-Korea, Seoul piletid lisaks ja külastada mõlemat, praegu tegelen reisi kokkupanekuga

5. juuni - plaanis Sloveenia, Ljubljana piletid leida

6. teine poolaasta lahtine, mõttes kas Bali, Sri Lanka või Uus-Meremaa, Austraalia või Lõuna-Ameerika

7. jooksvalt vaatan sooduspakkumiste ja võimaluse korral mõned Euroopa tripid lisaks.

0
0

Minul on planeeritud hetkel ainult aasta esimene pool:

2025a detsembri keskpaik kuni jaanuari keskpaik Kariibid, täpsemalt Puerto Rico ja Dominikaani Vabariik

Veebruaris pikk nv NY

Märtsis nädalake Kataris rannapuhkust ja riigi avastamist

0
0

Hetkel piletid olemas vaid Kreetale maikuu keskel.

Aasta lõpus aktiveerub lisapuhkus tööandja poolt 6 nädalaks, et siis mõttes on kuskil novembrist või detsembrist põrutada selleks ajaks kas Kagu - Aasiasse (+ Austraalia võib-olla), või siis Lõuna-Ameerika või Lõuna-Aafrika (LAV, Namiibia, Botswana). Suht lahtine veel, eks aasta alguses hakkab sihikindlamalt lennupiletite jms peale mõtlema.

0
0

Juunis Saaremaale.

Juulis kindlasti Pärnusse.

Lisaks pole ammu Tartus käinud, ehk äkki Augustis sinna.

9
0

Gloobus991, ilmselgelt jõukas inimene, et sellistesse sihtkohtadesse reisida jaksad suvekuudel :)

4
0

kuningas

Salmonites vist öeldi, et kui raha vähe, siis olgu stiil luksuslik :)

7
0

Sekundeerin Gloobusele - püüan juba mõnda aega oma peret veenda, et läheks järgmisel suvel Kuramaale. Lossid, liivarannad, äge loodus. Täpselt nagu mu siiamaani orgunnitud reisid Euroopas ja Ameerikas. Väga raske on neid veenda. Aga mina siiski usun, et igalpool on ägedaid avastamisväärseid kohti, isegi kui sinna reisimine tuhandeid maksma ei lähe ja ajavahest ülesaamine kolm päeva aega ei võta.

0
0

Jaanuari lõpus lähen paariks päevaks Lissaboni aklimatiseeruma ja sealt edasi kaheks nädalaks Sao Tome & Principe. Augustis lendan Münchenisse rentimaks auto ja avastan enda jaoks Šveitsi ja Liechesteini. Järgmine talv sõltub tähtede seisust ja mida nõia kristallkuul näitab. Seega, kes teab sortsi kristallkuuliga võib mulle kirjutada.

0
0

Perega loodame jöuda 2026 a jöulusid ja aastavahetust Washingtoni mehe sugulaste juurde veetma minna. Kohe varsti saame alustada piletite rallimist. Kaks täiskasvanut ja kaks peaaegu täiskasvanut last. Sinna praktiliselt läheb kogu pere aastane reisirahaeelarve.

Märtsis- aprillis oleme käinud soomes pöhjas suusatamas. Sel aastal kysitav kuna poeg keskkooli osas öppimas ja puuudumiste töttu tekivad probleemid. Peab veel vaatama- skeeitama.

Juulis korraks rootsis. Suvel ehk ka paar korda eestis. :D

0
0

Minul on ikka veel Itaalias mõned piirkonnad vallutamata, jätkan. Huvitav, et muidu ma selline projektipõhine tegelane pole, aga see projekt on meele järgi ja ilmselt ka rohkem tasku järgi. Avastasin endas tunde, mida poleks vaja, nimelt koduigatsuse Itaaliast eemal olles. Aga võib-olla on see siiski veel lihtsalt armastus reisimise ja seikluste vastu.

0
0

Plaanis on veebruar-märts reis läbi Balkani Kreekasse, siis pole veel palav, saab rahulikult vaatamisväärsustega tutvuda.

Suvel kavatseme minna Soome-Rootsi-Põhja Norra.

Sügisepoole Inglismaa ringreis.

Aga kõik on ainult plaanid, näis mis tegelikult välja tuleb.

1
0
Lennupakkumised
Reisikaaslased