Niisugune mure et siin poodides ei muuda aatikat, et liha on ja tahtmine oleks teha saslokki.
Siin muuakse aka liha eiole. Tahdmisd ka eiole. Ainlt mure on.
NB! Loe seda ka: http://www.ohtuleht.ee/716028/naistega-ei-nakka-pohjuseks-voivad-olla-kirjavead
Teemaalgataja teise postituse lugemise ning paari tähe ringitõstmise ja lisamise järel jõudsin järeldusele, et Tenerifel, Loc Cristaniose kandis on otsa saanud äädikas ja täpitähed, õigekirja tundmist loetakse nõrkuseks ning liha on nii vilets, et ilma põhjalikuma marineerimiseta süüa ei sünni. Kodanik ilmselt loodab, et mõni sinnasuunduv kaasmaalane haarab pudeli või kaks kaasa. Kes saab aidata?!?
Kas see tõeti on kellelegi nii tõsine probleem?! Äädikas (see Eestis tuttav 30%-ne), on paras tapja "elusatele" toitudele. Liha marineerimiseks šašlõki jaoks sobib sidrunimahl, Gruusias kasutatakse samuti seda. Äädikas sobib rohkem kurgi- ja seenemarinaadidele jm, kus marinaadivedelik läbi keeta tuleb.
Härrased, sellest lihast saab muid toite ka valmistada ja ei pea ainult keeduliha sööma või šašlõkki tegema. Investeerige siis kolmepeale parem ühte kokaraamatusse või võtke kasvõi www.toidutare.ee lahti ja vaadake, mida kõike sellest lihahunnikust veel valmistada saab :) Edu kulinaariamaailma avastamisel.