Silvermanile: http://www.tripadvisor.com/ShowTopic-g147320-i72-k922326-Transportation_San_Juan_to_St_Thomas-San_Juan_Puerto_Rico.html Tegelikult on netis otsides küllalt viiteid, et miskit ikka meritsi ka toimub aga mul ei ole lähipäevil aega intensiivselt surfata sel teemal.
Niii meie lähme Detsembri alguses...äkki on veel kedagi kes sellel ajal läheb(seltsis segasem), täpsemalt lähme siis 2.Dets:)) Teekond siis järgmine: Stock-London London-New York NY-Washington Wash.-Miami Miami-Puerto Rico P.R-NY NY-London
New Yorkis ja Washingtonis peatume 2 päeva(1 täis ja teine lendamised)...Miamis ja Puerto Ricos kokku 5 päeva:)))
epl.ee kirjutab, et Estraveli pakkumisest haaras kinni üle 5000 inimese, vt www.epl.ee/artikkel/440277. Uskumatu, uskumatu... Mulle endale meenus seda pikka mõttevahetust siin trip.ee-s augusti lõpupäevadel lugedes 2002. aasta Lufthansa sooduskampaania, mis tekitas ka massipsühhoosi. Sihtkohti oli siis küll palju, aga näiteks Tšiili lendas toonase pakkumise raames üle 900 eestlase. Täitsa võrreldav praeguse Estraveli kampaaniaga.
Eestlased on imelik rahvas. Minnakse nädalaks paariks kuskile välismaale ja kohe tahetakse omadega kokku saada. Siin olete ninapidi nikuinii kogu aeg koos. Mul küll ei ole mingit huvi minu jaoks võõraste inimestega (eestlastega) kuskil välismaal kokku saada. Ei või ju iial teada,mis jobude otsa satud...
Tere
Oleme Regioonis 1 kuu, plaanis ekspeditsioonid Hispaniola'le ja mine tea ehk ka Kuubale. Kel huvi ühineda siis kontakt marttisvenson@netti.fi